2777
2789

سلام بچه ها این دوتا بالش و ببینید 

یکی به اسم شیردهی میفروشن یکی فرم دهی سر نوزاد یکم شبیه هستن 

میخوام ببینم بالش شیردهی همون کار بالش طبی فرم دهی سرنوزاد رو انجام میده ؟؟؟

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شبیه نیستن 

تفاوتش توی همون قسمت خالی وسط هست

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
یه شیردهی بخر،فرم دهی چیه دیگه،سر بچه هر شکلی دنیا بیاد همون شکل میمونه

نه عزیزم تاثیر داره نظر هر کی و پرسیدم مثبت بوده فقط همون موندم هزینه کنم مشکلی نباشه

من‌پسرم دنیا اومد سرش گرد گرد بود ب خاطر همین بالش های معمولی چون بد میخوابید پشت سرش صاف شده بود از اون حالت اولش که گرد بود دراومده بود همه گفتن واسه بالشش هست

اتفاقاً در یکی دو ماه اول دقیقا حالت میگیره

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
من‌پسرم دنیا اومد سرش گرد گرد بود ب خاطر همین بالش های معمولی چون بد میخوابید پشت سرش صاف شده بود از ...

خوب بچرو این ور اون ور کن که مدام به پشت نخابه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
والا بچه من گرد بود،همه جوره هم میخابید،الانم گرده عین روز اول

خوب چون همه جوره خوابید فرم خاصی نگرفت اما بعضی بچه ها که یه حالت می خوابن همون طرف سرشون یا پشت سرشون تخت میشه

نه عزیزم تاثیر داره نظر هر کی و پرسیدم مثبت بوده فقط همون موندم هزینه کنم مشکلی نباشه

من بالشت شیردهی داشتم این شکلی نبود

بالشت فرم سر نوزاد خیلی کوچیکتره از بالشت شیردهی

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
خوب چون همه جوره خوابید فرم خاصی نگرفت اما بعضی بچه ها که یه حالت می خوابن همون طرف سرشون یا پشت سرش ...

آخه اصلا دست من نبود چجور بخابه،خودش سرشو میچرخوند 

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
من‌پسرم دنیا اومد سرش گرد گرد بود ب خاطر همین بالش های معمولی چون بد میخوابید پشت سرش صاف شده بود از ...

اره تاثیرداره بعضی بچه ها که فقط تخت میخوابن سرشون فرم میگیره بچه های من که هر دو رفلاکسی بودن نشسته میخوابیدن تا شش ماهگی سراشون گرد گرده خخخخ

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️