2777
2789

سلام دوستان

من خواهر شوهرم تو خونشون بهم توهین خیلی بدی کرده بود و من وقتی از نامزدم پرسیدم  واکنشت چی بود،گفت چیزی نگفتم ولی با رفتارم نشون دادم کارشون درست نبوده

بعدم فهمیدم راحت رفته خونه ی خواهرش برو بیا

من خیلی ناراحت شدم😞

انتظار داشتم واکنش بیشتری نشون بده

یکم تهاجمی تر عمل کنه

مثلا با خواهرش برخورد کنه و تا یه مدت حتی باش حرف نزنه و‌یجورایی قهر باشه

بنظرتون این دلیل کافیه برای جدایی؟

خیلی خیلی ناراحت شدم

انگار که براش ارزشی نداشتم

با این که خیلی دوسم‌داره

حس کردم برام غیرت به خرج نداده

با این که خیلی غیرتیه و اگه کسی نگاه چپ بهم کنه پودرش میکنه

ولی بنظرم این جور جاها آدم غیرت میخواد نه سر حرف مردم رهگذر

چییییییکار کنم؟ جدا شم؟خیلی مسئله ی حیاتیه تو زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تاپیک قبلیتم با همکارت به مشکل بر خوردی فکر نمیکنی باید روی رفتار خودتم تجدید نظر داشته باشی؟احتمالا دختر رکی هستی البته نه بی ادب

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

سلام عزیزم، نههههه گلم کسی که بخاطر چنین مساله ای به جدایی فکر نمیکنه!!!! ببین من درک میکنم خیلی سخته چون همسر منم علیرغم اینکه واقعا دوستم داره اما هیچوقت درمقابل بی احترامی های خانوادش اونطور که باید و شاید نمی ایسته البته اگر به خودش هم بی احترامی کنن هم همینطوره ها، کلا زیاد با خانوادش درگیر نمیشه و بحث نمیکنه باهاشون، پشت سرشون میگه اشتباه کردن اما مقابلشون نه، درحالی که من خودم بشددددت همه جا از شوهرم دفاع میکنم، قبول دارم سخته آدم دلش میشکنه اما خب هرکس یه اخلاقهایی داره و گل بی عیب خداست، سعی کن روی نقاط قوتش و خوبیهاش بیشتر تمرکز کنی و البته اینم بگم یواش یواش و با زبون خوش بهش بگو که من هییییچ بی احترامی به خانواده ات نمیکنم اما دوست دارم تو که مرد منی پشتم باشی و ازم حمایت کنی اگر بمرور کار کنی جواب میده یعنی درواقع الآن همسر من به کوچولو نسبت به قبل بهتر شده 

جواب عنوانت رو نمیدم چون شما خیلی حساسی و ممکنه بیشتر از این ناراحت بشی.

اما هرچقدر هم ناراحت بشی باوجود اینکه کار ایشون خییییاللللیییی بد بوده اما اصلا دلیل جدایی نیست.

بارفتارت اعنراضت رو نشون بده اما مستقیم نگو که نباید باهاش حرف میزدی و...

اینجوری بخوایی فکر کنی اصلا تاکید می کنم  اصلا نمی تونی زندگی مشترک داشته باشی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خب اونا خونوادشن توقع نداشته باش یه شبه به هر دلیلی ازشون بریده شه و حتی روبروشونم وایسه.حتما خودتم رفتارت یه جورایی بد بوده که خواهرشوهرت به خودش اجازه داده توهین کنه.برا ی نصفه اقایون  اینکار دیررررررررررر اتفاق میفته برا بعضی اقایون اصصصصصلا.تعدادانگشت شماریم هستن ک کلا از خونوادشون دل بکَنن 100درصد گوش به زنگ خانم باشن.رفتارخودتو درست کن.حتی در واکنش به این رفتار شوهرت.... خودتم نمیدونی چطور باید رفتارکنی چطور از دیگران توقع داری 

بری پیش مشاورهم که عالییه

دلم میخواهد یک دختر داشته باشم💖دختری با موهای بلند مشکی و چشمهای درشت خندان؛اسمش رابگذارم "گیسو" هروقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم وگیسهایش راببافم تا قلبم آرام گیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد"باران"هم داشته باشم.دختری لاغر و قدبلند که با صدای مخملی برایم شعربخواند.یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم.اسمش رابگذارم"راحیل"و موهایش راباشامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش"گندم" رانکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی میتواند بگذارد؟!معلوم است؛"خورشید" اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد وهرصبح که چشمهایش راباز میکند ببیند خواهرش"شبنم" زودتر از او سماور راروشن کرده "شادی"رابیدار کرده و به"نسترن"رسیده.دلم میخواهد درحیاط خانه ام"ترانه"بخواند و "بهار"برقصد..."نگار"م خودش را لوس کند ومن به هیچکدام نگویم روز تولد خواهرشان "الهه"مجذوب چشمهایش شده م.دلم چقدر دختر میخواهد...روزهایم بی "سحر" شبهایم بی"مهتاب"آسمانم بی"ستاره"وزندگی بدون"افسانه"ممکن نیست.تازه یک"ساقی"هم میخواهم تاسرم راگرم کندو"همدم"تا درد دلهایم رابرایش بگویم."رویا"میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم...دلم میخواهد یک دختر داشته باشم.دختری که خودم راتوی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.هیچ اسمی توصیفش نکند.همه چیزباشد و هیچ نباشد.از هرقیدی آزادباشد ودرهیچ ظرفی جانشود.رهای رها باشد.آری؛انگار دلم میخواهد دخترم"رها" باشد💖💖💖
عزیزم تو تاپیک قبلیتم با همکارت به مشکل بر خوردی فکر نمیکنی باید روی رفتار خودتم تجدید نظر داشته باش ...

چه ربطی داره عزیزم؟

همه ی دوستا گفتن این‌ آدما دورشون پرن

بعدم من سوال کردم که رفتارم صحیح باشه دیگه😊

بجای اینکه کمک کنید تا تونستید قضاوت کردید

چند جمله نوشتید، تو ۵ مورد در مورد من قضاوت کردید؟؟

یا خدا😁

خیلی رفتارتون عجیب بود برام🙃 

و بنظرم بیشتر خطرناک برای جامعه

چه ربطی داره عزیزم؟ همه ی دوستا گفتن این‌ آدما دورشون پرن بعدم من سوال کردم که رفتارم صحیح ...

عزیزم ربطش به اینه که فقط خودتو نبین باید روی رفتار خودتم کنترل داشته باشی بخوای یه کله بری و سر یه مسئله که قابل حله به جدایی فکر کنی فردا تو بالا پایین زندگی میخوای چیکار کنی یاد بگیر توی زندگیت صبور باشیو منطقی همسرت با سیاست رفتار کرده اون نمیخواد دعوا کش پیدا کنه و هیچ وقت هیچ مردی توی زندگیش مطمئن باش پشت هانواده شو خالی نمیکنه تو باید یاد بگیری زود نری سر اصل مطلب و از هیچ کسی توی زندگیت انتظار نداشته باش که حمایت مطلق برای تو داشته باشه در ضمن انتقاد پذیر باش

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش