2777
2789

بله دیدم

پسرخاله دوستم تو نامزدی بهم خورد به خاطر دخالت اطرافیان مخصوصا خواهر پسره. بعد چون دختر پسره خیلی همو دمست داشتن برگشتن به هم. مشاورم رفتن مشکلاتشون حل شد الانم ازدواج کردن

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

عقد طلاق گرفته بودیم الا ی ساله عروسی کردیم

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ميشه تعریف کنی چرا بهم خورد؟چطور شد درست شد؟

بابا دوستم گیرداده بود که پشیمون شدم دختر نمیدم میگفت عمه ش نشسته زیر پای باباش چون قبلا اون واسه پسرش میخواستش.....انگشترم پس فرستاد ولی پسره کوتاه نیومد انقد خونوادشوفرستاد ریش سفید فرستاد دوباره بهش دادن 

الان دیگه !؟      یادم باشه به این جمله نرسم😕
اختلافتون ميشه بگی سر چی بود؟چیشد دوباره درست شد؟

بعد از دو سال.سنمون کم بود خیلی .شوهرم رفیق باز بود

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بچه ها واسه شمام تایپ کردن تو نینسایت سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!کلمه ها جابه جا میشن حذف میشن

اعصابم خورد شده یه ساعت طول میکشه یه جمله سرراست دربیاد

الان دیگه !؟      یادم باشه به این جمله نرسم😕