2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوليش و وخودم بگم همه طلاهام و دزد برد و فقط يه حلقه به انگشتم برام مونده

چرااااااا؟

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
اوليش و وخودم بگم همه طلاهام و دزد برد و فقط يه حلقه به انگشتم برام مونده

آخه عزیزم... جونت سلامت باشه... تازگیا برد؟

ضرر انشالله همیشه به مال بخوره نه به جون... طلاهای دوستم رو هم دزد زد دو سال پیش

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من.. هفته پیش فروختم خونه خریدیم کاش امروز فروخته بودم گرون تر شده 

اشکال نداره عزیزم خونه هم روز به روز متاسفانه داره گرونتر میشه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

منم امروز فروختم برای خونه

فقط حلقه عقدم دارم

اصلا ناراحت نیستم خیلی هم خوشحالم چون بعد پنج سال از خونه مشترک با خانواده شوهر راحت میشم

بعد اینهمه اذیت تازه خانوم امشب کلی ابغوره گرفته

یاد اون قر و فر دادناش که میوفتم اصلا دلم براش نمیسوزه

به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم
منم امروز فروختم برای خونه فقط حلقه عقدم دارم اصلا ناراحت نیستم خیلی هم خوشحالم چون بعد پنج سال از ...

خدا رو شكر

إز قديم گفتن طلا رو فقط واسع هريد خونه بفروشيد

داره ميشه دو ماه  هنود داغ دلم تازس

آره عزیزم خیلی سخته این خسارت ها... اما توکل به خدا خسارت مالی جبران میشه چندسال بگذره بی خیال میشی انشالله تنت سلامت باشه که با هیچی قابل مقایسه نیست