2777
2789
عنوان

هرکی میخواد لاغربشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4996 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت   من بلد نیستم

منم اولش اصلا بلد نبودم عزیزم

همه بهم میخندیدن مامان بزرگم میگفت عمرا تو یاد بگیری

دور اول میفتاد همش ولی با تمرین زیاد بلد شدم

الان میتونم دوساعت پشت سر هم بزنم بدون اینکه یبار بیفته

برای اینکه منم نی نی دار بشم دعا کنید. خدا حاجت قلبی همتون رو بده

با نازکا اول تمرین کنید تا یاد بگیرید بعد از این سنگینا بزنید. اونا اصلا تاثیر نمیزاره عزیزم

این سنگینا با توپ های داخلش واقعا به چربی ها ضربه میزنه و ازبین میبرشون. من کل شکم و پهلوها از بین رفت

میرم تو اتاق هندزفری میزاشتم با صدای بلند جو گیر میشدم آااااای حلقه میزدم😂😂

ولی رژیمم کنارش باشه واقعا زود جواب میده

من ی مدت کالری شماری میکنم ی ۵ کیلو کم میکتم بعد دوباره سریع ولع میگیرم و برمیگرده بچه ها من اشتهای ...

احتمالا شما کمبود ویتامین دارید.یه مدت مولتی ویتامین گرون خارجی بخورید.اشتهاتون کم می شه.

من سایزم 42 بود از برج 9 شروع کردم به حلقه زدن و رژیم گرفتن برج 12 که رفتم لباس برای عید بخرم مانتو سایز 38 پوشیدم😍😍😍😍😍

با نازکا اول تمرین کنید تا یاد بگیرید بعد از این سنگینا بزنید. اونا اصلا تاثیر نمیزاره عزیزم این سن ...

پ برم بخرم

بلدم حلقه بزنم ولی با اینا کمیشه سنگینه

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
همه جام لاغر شد حتی صورت ولی چون صورت گردی دارم زیاد مشخص نبود نه اصلا کمردر نگرفتم فقط روزای اول ب ...

عزیز باید بگیم حلقه چ مدلی میخایم واسه خرید

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

حلقه برای لاغری فقط همین سنگینا جواب میده

بخدا یه چن ماه به خودتون سختی بدین بعدش که به نتیجه میرسین واقعا یه اعتماد به نفس فوق العاده دارین