2777
2789

نمیشه

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی فقط دو تاپیک😆😆😆

@نی_نی_یار_1  

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
تو تاپيك هاي قبلي تون ديدم 

آره عزیزم به من گفتن بچه تون اصلا رشد نکرده تاریخا رو دقیق یادم نیست فقط یادمه خیلی افتضاح بود تمام مسیر رو گریه کردم هیچ وقت یادم نمیره. ولی الان دخترم کلاس اولیه باهوش تپل با مزه انقدر خوبه که امروز معلم مبصر کلاسش کرده قربونش برم. مشکل شما چیه ؟

آره عزیزم به من گفتن بچه تون اصلا رشد نکرده تاریخا رو دقیق یادم نیست فقط یادمه خیلی افتضاح بود تمام ...

خداروشكرررر ايشالا هميشه سالم و سلامت باشه

من بر اساس پريود الان بايد توي ٩ هفته باشم

توي ٦ هفته رفتم سونو كردم و گفت مطمعني حامله اي؟ حتي ساك هم نيس 

بعد ديگه نرفتم تا ٩ هفته كه ساك حاملگي رو فقط ديد 

و گفت با توجه ب اندازه ي ساك تو الان ٤ هفته و ٥ روزي نه ٩ هفته😔😔😔😔😔

خداروشكرررر ايشالا هميشه سالم و سلامت باشه من بر اساس پريود الان بايد توي ٩ هفته باشم توي ٦ هفته ر ...

قربونت عزیزم. برای شما هم انشاالله هیچ مشکلی نیست. من اون روز که تو خیابون با هق هق گریه میرفتم از یه مسجدی رد شدم تو دلم نذر کردم 5 هزار تومن کمک کنم شما هم یه نذری کنید برای سلامتی بچه تون هر چقدر که در توانت هست. بهم خبر خودت رو بده من برات دعا میکنم ولی به خودت برس خودتو تقویت کن. تهران هستی ؟

قربونت عزیزم. برای شما هم انشاالله هیچ مشکلی نیست. من اون روز که تو خیابون با هق هق گریه میرفتم از ی ...

ميدوني چقد نذر كردم؟ همه رو نوشتم كه يادم نره

باشه عزيزم خبر ميدم 

واسم دعا كن شما هم 

بله تهرانم 

ميدوني چقد نذر كردم؟ همه رو نوشتم كه يادم نره باشه عزيزم خبر ميدم  واسم دعا كن شما هم  ...

عزیزم میتونی بیایی شهرری ؟ روزای پنج شنبه صبح یا جمعه صبح تا ساعت پنج هستن. شاگردای استاد تبریزیان. استاد طب اسلامی. اگر بتونی صبح ساعت 9 اونجا باشی بهتره. خودشونم داروخانه دارن. اگر نتونستی تو دوران بارداریت سویق کامل تهیه کن بخور 

عزيزم من خودم شهر ري ام ببخشيد متوجه نشدم سويق كامل يعني چي؟

خب پس بچه محلیم. عزیزم حوزه علمیه الزهرا رو که پشت فروشگاه رفاه هست رو حتما بلد هستید. از دربی که روبه روی درمانگاه فرهنگیان هست برید داخل روزایی که گفتم خودشون تو داروخانه دارن فکر کنم هشت یا ده تومن بود قیمتش صبح ناشتا میل کنید. به دکترای اونجا هم مشکلتون رو بگید از همه بهترشون یه آقایی هست که مسن و لباس روحانی نمیپوشه و عینکی هست