2777
2789
عنوان

یه لحظه بباین🙏🙏

144 بازدید | 16 پست

من 4ماهه عقدکردم همسرم تهران زندگی میکنن ماشهرستانیم همشهری هستیم یه خونه هم شهرخودمون دارن که وقتی تعطیلات یاکاری پیش میاد میان خونشون والانم دوهفته ای میشه که برگشتن فرداهمسرم باپدرش برمیگردن تاچندروزاینجان من به همسرم گفنم که برگشتین چندروزی که هستین بیاین خونه ما اما میگه اونجا نمیایم میریم خونه خودمون توهم بیا اونجا من پدرم یه مقدارسختگیره شایداجازه نده درضمن من پیش پدرشوهرمم زیادراحت نیستم شوهرمم خیلی ناراحت میشه اگه نرم حالا به نظرتون من چیکارکنم ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی ؟! مگه همسرت نیست چرا نمیاد خونه تون سلام بگه به خانواده ات . حالا موندنش بکنار. وچرا پیش هم ...

آخه مارسم نداریم تودوران عقدخیلی باهم رابطه داشته باشیم

خب اشتباهه . یعنی شما اول ازدواج میکنید بعد قایم میشید ؟ پس چرا عقد کردید .نامزد میکردید . نه عقد عقد یعنی ازدواج وازدواجم  یعنی محرمیت یعنی هردو باهم شریک دایمی هستن 

خب اشتباهه . یعنی شما اول ازدواج میکنید بعد قایم میشید ؟ پس چرا عقد کردید .نامزد میکردید . نه عقد عق ...

میدونم به خداخیلی اذیت میشیم همسرم سراین موضوع خیلی ازبابام دلخورشده ولی نمیشه روحرفش حرف بزنیم😳

باخانواده ات حرف بزن  ایشون شوهر شماست. و محرمته. میتونه باهات  ساعتها وقت بذاره نباید مانع دیدارتون درکنار هم بشن شوهرت قانونا اجازه داره بخواد درکنارش باشی هرلحظه که هوستو کرد ودلش خواست ببیندت. پس  ازش دور نشو    دیدار تون میتونه  فقط دوتایی تون باشید  . وکسی اجازه نداره  مانع بشه. 

باباش سختگیره که پسرش نباید بیاد خونه شما ؟ به حق چیزای نشنیده ، پسره دختر که نیس . دخترو میگن نباید بره .

باباش هست و خودش بعد شما میری اون بد نیست ؟

اصلا وجدانن بری خودتون راحتید ؟

اصلا شوهرت خودش چجور باباش هم هست راحته ؟

اصلا باباش برای چی دیگه میاد وقتی شما عقدید ، چرا مراعات نمیکنه اون خودش روزای دیگه بیاد .

اگر مادرشوهری ییا خواهرشوهری بود میگفتم خوب برو کناره همسرت هم هستی خوش باش ولی من باشم که نمیرم هیچ کلا مات می مونم همسرم چرا انقدر راحت فکر میکنه .

البته من مجردم و زندگی متاهلی هزارجور فراز و نشیب داره، چمیدونم . 

بهش بگو دیدی داره یک کلام میشه برو پیشش خوش باش ، ول کن زندگیه دیگه ارزش بحث نداره

من همانم که پسندید و پسندیده نشد 🌸 چشم من ، چشم تو را دید ولی دیده نشد

به نظرم به نامزدت بگو بیاد به خانواده ات ی ادای احترامی کنه و بعدم بگه اومدم نامزدم ببرم برگردونم برید دور دور و خوش بگذرونید اگه خانواده ات مخالفتی ندارن برو خونه اشون چه اشکالی داره شما عروس اون خانواده ای( فقط حواست باشه وا ندی😉)بعدشم شوهرت شب خونه شما نباشه بهتره چون فعلا عقد هستید شاید خودشم معذب باشه. 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
باباش سختگیره که پسرش نباید بیاد خونه شما ؟ به حق چیزای نشنیده ، پسره دختر که نیس . دخترو میگن نباید ...

پدرمن سختگیره عزیزم .شمادرست میگین منم چون پدرش هست دوست ندارم برم معذب میشم

به نظرم به نامزدت بگو بیاد به خانواده ات ی ادای احترامی کنه و بعدم بگه اومدم نامزدم ببرم برگردونم بر ...

میاد چون دوست خانوادگی هستیم باهم راحتیم من گفتم این چندروزبیاین خونه ما میگه نه توبایدبیای منم برام سخته وقتی فقط پدرش هست برم

میاد چون دوست خانوادگی هستیم باهم راحتیم من گفتم این چندروزبیاین خونه ما میگه نه توبایدبیای منم برام ...

خب باشه پدرش، شوهر منم اصلا تو دوران نامزدی خونه ما نخوابید چون بد میدونن( نشونه پررو بودن داماد میدونن🤔😬)ولی منو می‌برد خونشون اگه می‌ترسی همش همرا شوهرت باش و یک لحظه هم ازش جدا نشو. 

چرا مادر و خواهش نمیان باهاشون؟ 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
خب باشه پدرش، شوهر منم اصلا تو دوران نامزدی خونه ما نخوابید چون بد میدونن( نشونه پررو بودن داماد مید ...

آخه خواهرکوچیکش مدرسه میره ایناهم شایدیه هفته یاچندروزبمونن میرن حالامن اگه بخوامم برم میدونم پدرم اجازه نمیده