2777
2789
عنوان

اضافه وزن

157 بازدید | 18 پست

سلام دوستان مامان من وزنش ۱۱۸ کیلوهه ۱۵ کیلو اضافه وزن داره و فشار خون هم داره برای لاغری باید چیکار کنه و چه غذاهایی بخوره لطفا راهنمایی کنید ممنون

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
قدش چنده

۱۶۸

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه میتونی هزینه کنی . از رژیم دکتر کرمانی استفاده کن . من که ازش راضیم . از طریق سایت هم می ...

باید سرچ کنم؟

بالای چهل کیلو اضافه وزن دارن عزیزم  

اره عزیزم ولی دکتر بهش گفته باید ۱۵ کیلو کم کنی تا خطری برات پیش نیاد گفته برا مامانم ۱۵ کیلو خوبه 

اره عزیزم ولی دکتر بهش گفته باید ۱۵ کیلو کم کنی تا خطری برات پیش نیاد گفته برا مامانم ۱۵ کیلو خوبه&n ...

درسته برای حفظ سلامتی حتی اگر یک سوم وزن هم کم بشه بازم خوبه از روش کالری شماری استفاده کن که بتونن همه چی بخورن تاپیک کالری شماری بامداد خمار عالیه من هیجده کیلو کم کردم دوماهه

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
اره عزیزم ولی دکتر بهش گفته باید ۱۵ کیلو کم کنی تا خطری برات پیش نیاد گفته برا مامانم ۱۵ کیلو خوبه&n ...

اگه نمیتونن ورزش کنن، و اگه پولشو دارین برین سراغ کرایو لیپولیز، لاغری موضعی بدون جراحی 

باید سرچ کنم؟

تو اینترنت بزن سایت دکتر کرمانی واست میاد . اپلیکیشن هم داره . میتونی نصب کنی .

همه مشخصاتشو میزنی تو سایت یا اپلیکیشن بعد واست محاسبه میکنه که چقدر پرداخت کنی .

من حدود ۱۰۰ تومن دادم اولین بار واسه ۸ تا رژیم . هر دو هفته هم رژیمش عوض میشه . خودشون کارشناس دارن بهتون زنگ میزنن . بعد از این دوباره بخواید رژیم رو ادامه بدین هزینه کمتری ازتون میگیرن واسه تمدید رژیم . 

اگه نمیتونن ورزش کنن، و اگه پولشو دارین برین سراغ کرایو لیپولیز، لاغری موضعی بدون جراحی 

خطرناک نیست ؟؟

عزیزم دکتر کرمانی هزینش چقدره ؟؟

واسه هر کسی فرق میکنه . ولی حدودا بین ۸۰ تومن تا ۱۵۰ تومنه . یه روزایی هم تخفیف داره مثل عید فطر یا مبعث یا عید نوروز ....

ولی این پول واسه اولین باره که فکر کنم ۳ ماه بهتون رژیم میده که هر دو هفته عوض میشه . 

واسه هر کسی فرق میکنه . ولی حدودا بین ۸۰ تومن تا ۱۵۰ تومنه . یه روزایی هم تخفیف داره مثل عید فطر یا ...

اهان مرسی عزیزم😘