2777
2789
عنوان

داستان بارداری و زایمان ۳قلویی 😔😔همه شو تایپ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 17643 بازدید | 175 پست

طول دهانه رحم چند بود؟سرکلاژ کردی؟لکه داشتی؟

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞

سلام عزیزم منم سه قلو باردارشدم و بعد از معاینه دکتر گفت که رحمم از اندازه ی عادی کوچیکتره و واسه نگه داری یدونه بچه هم کوچیکه و اکه ریداکت و سرکلاژ نکنم ختم بارداری میشه، خلاصه با چشمای گریون و دل خون رفتم ریداکت بچه ی سالمم😭 وبعدش ۲۸ هفته زایمان کردم بچه هام دوماه رفتن دستگاه و با کلی دعا برام موندن💚💚 ولی هروز به یاد بچه ی ریداکت شدم خون گریه میکنمو خوابشم میبینم غمش رو دلم مونده و آروم نمیشم😭😭😭😭😭😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته انشالله اون دنیا خوب باشه یه سوال دکتر چرا گفت ریداکشن کن یکی بنداز؟چرا ننداختی؟خطر انداختن یکی ...

ریداکت خطر داره خیلی از اونایی که یکی شو ریداکت کردن دوتای دیگه هم از دست دادن نمیتونستم ریسک کنم من توی بارداری مشکلی نداشتم و سالم به دنیا اوردم سه تاشونو یهو اون یکی دخترم مشکل براش پیش‌اومد 

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
طول دهانه رحم چند بود؟سرکلاژ کردی؟لکه داشتی؟

طول دهانه رحم یادم نیست نه سرکلاژ نکردم لکه فقط یه بار داشتم اونم با استراحت کردن و شیاف خوب شد

طول دهانه رحم یادم نیست نه سرکلاژ نکردم لکه فقط یه بار داشتم اونم با استراحت کردن و شیاف خوب شد

میشه درخواست قبول کنی کارت دارم مرسی

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
سلام عزیزم منم سه قلو باردارشدم و بعد از معاینه دکتر گفت که رحمم از اندازه ی عادی کوچیکتره و واسه نگ ...

عزیزم ناراحت نباش خداروشکر دوتا بچه هاتو سالم به دنیا اوردی با این مشکلی که داشتی خداروشاکر باش عزیزم میدونم سخته ولی باید راضی باشیم به رضای خدا❤❤❤

خداروشکر باز دوتا گل دخترت سالمن بچه های دوقلو دوست من  موقع زایمانکه هردوشون از دنیا رفتن

این پست چند سال پیش برات گذاشتم خبر نداشتم بعدا این اتفاق برای خودم میفته،دنیا همینه خبر از روز بعدت هم نداری  

خدایا شکر  

این پست چند سال پیش برات گذاشتم خبر نداشتم بعدا این اتفاق برای خودم میفته،دنیا همینه خبر از روز بعدت ...

بمیرم عزیزم خدا به دلت صبر بده خیلی سخته😥😥😔😔😔