مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
سلام عزیزم منم سه قلو باردارشدم و بعد از معاینه دکتر گفت که رحمم از اندازه ی عادی کوچیکتره و واسه نگه داری یدونه بچه هم کوچیکه و اکه ریداکت و سرکلاژ نکنم ختم بارداری میشه، خلاصه با چشمای گریون و دل خون رفتم ریداکت بچه ی سالمم😭 وبعدش ۲۸ هفته زایمان کردم بچه هام دوماه رفتن دستگاه و با کلی دعا برام موندن💚💚 ولی هروز به یاد بچه ی ریداکت شدم خون گریه میکنمو خوابشم میبینم غمش رو دلم مونده و آروم نمیشم😭😭😭😭😭😭
سخته انشالله اون دنیا خوب باشه یه سوال دکتر چرا گفت ریداکشن کن یکی بنداز؟چرا ننداختی؟خطر انداختن یکی ...
ریداکت خطر داره خیلی از اونایی که یکی شو ریداکت کردن دوتای دیگه هم از دست دادن نمیتونستم ریسک کنم من توی بارداری مشکلی نداشتم و سالم به دنیا اوردم سه تاشونو یهو اون یکی دخترم مشکل براش پیشاومد
طول دهانه رحم یادم نیست نه سرکلاژ نکردم لکه فقط یه بار داشتم اونم با استراحت کردن و شیاف خوب شد
میشه درخواست قبول کنی کارت دارم مرسی
مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞