2777
2789
عنوان

اگه پسری و دوس داشتین بهش میگفتین ؟

492 بازدید | 48 پست

حاضرین به پسری که دوسش دارین بهش بگین دوستش دارین؟

اگه بگین چی میگین بهش ؟

یه کاری نکن یه کاری کنم که هر کار کنی نتونی کاری کنی 

نه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عرف ما اینو نمی پذیره مردهای ایرانی همین جوری پررو هستن وای اگه پا پیش بذاری و بهشون هم بگی دوستشون داری که رسما رو کولت سوارن و اعتماد به سقفشون میره بالاتر خدا رو دیگه بنده نیستن😖😖😖 

من نگفتم ولى كسى هم بخواد بگه ايرادى نداره 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

اگه می دونی لیاقت داره بگو که یک روز پشیمون نشی چرا واسش نجنگیدی ولی اگه تنوع طلب و بی لیاقت نه نگو

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊

من گفتم به طور غیر مستقیم و اونم‌غیر مستقیم گفت نه‌.با اس ام اس

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن