2777
2789
عنوان

مغزهای اقتصادی بیاین..ساکنین شهر اصفهان بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 3223 بازدید | 35 پست
همه محله هایی که گفتی دو قسمت میشن اینور آب و اونور اب خب سه راه سیمین و قائمیه اینور اب و بهترن حال ...

آره دقیقا این ور آب که خیلی گرونه زیاد چیزی با این پول گیرمون نمیاد

بزرگمهر هم همینه اونور آبش بازم بهتر از پروین و جی و ایناس؟

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید
بستگی داره به شوهرت به نظرم بعد مادرت میخواد تو واحدش بشینه و شما هم بشینی یا نه ؟؟؟؟

مادرم که آره میره تو واحد خودش میشینه ما احتمالا برای ی دو سالی میدیم دست مستاجر بعد خودمون میریم توش میشینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاهات حیفه ...یه وامی چیزی بگیر بزار روی پول خودتون یه خونه بخرین

عزیز جان به خاطر آرامش مادرم مجبورم طلا ها مو بفروشم

وام که به این راحتی نمیدن..باید ی مدت پول بخوابونی تا بعد ی وام بدن مثلا شش ماه یا یکسال بعد وام میدن

الان تو اصفهان دو طبقه ۴۰۰ تومان گیر میاد؟

به سختی ..تو محله هایی که اول تاپیک گفتم مثه

پروین

جی

بزرگمهر اون ور آب

سروش

اینا...

مادرم که آره میره تو واحد خودش میشینه ما احتمالا برای ی دو سالی میدیم دست مستاجر بعد خودمون میریم تو ...

مادرتون تنهاست ....به نظرم مشکل پیش نمیااد تا 2 سال دیگه میتونید از هم جداا بشید و مستقل بشید 

عزیز جان به خاطر آرامش مادرم مجبورم طلا ها مو بفروشم وام که به این راحتی نمیدن..باید ی مدت پول بخوا ...

شوهرت چجورادمیه...مثلا شوهر من باشه مشکلی نداره ما پول بیشتر بزاریم ..بعدن یبار غر نزنه اینا...لااقل بین خودتون ومادرت یه چیز سفت وسخت بنویسین...ازیه وکیل کمک بگیر

طلاهات حیفه ...یه وامی چیزی بگیر بزار روی پول خودتون یه خونه بخرین

از طرفی هم انقد دزدی طلا زیاد شده میگم بذار حداقل کار مامانم یا شوهرم یا هردوشون را راه بندازم

البته به اندازه پولی که میذارم تو قولنامه سهیم میشم...

والا به مردا هم اطمینانی نیس

ببین شوهرم 130 تومن داره مامانم 190 تومن منم 80 تومن مشکل اینه با هر کدوم از این پولا نمیشه ...

ببین شریکی بخای بخری با 400 تومن و تو این مناطقی که گفتی اونم دو طبقه اخرا قایمیه و مولوی و پروین مطمئنم هست ولی خیلی قدیمی سازه . 

بهترین جا تو این خیابونا محدوده  سه راه سیمینه که  تا جایی که میدونم کمتر از 5-6 تومن نیست هر متر (البته قبل گرونیا )

ال محمدم خوبه ولی خونه دو طبقه با شرایط شما فک کنم خیلی قیمتش بالا دربیاد. اخه اکثرا اپارتمانه و حداقل 7-8 طبقه هستن...

به نظرم اگه تو ملک شهر یا بهارستان بگردین بتونین پیدا کنید

از طرفی هم انقد دزدی طلا زیاد شده میگم بذار حداقل کار مامانم یا شوهرم یا هردوشون را راه بندازم البت ...

خوب اینجوری خوبه که به اندازه پولت سهیم میشی...ولی اول خونه رو قولنامه کنین بعدن برو طلاهاتو بفروش..

ببین شریکی بخای بخری با 400 تومن و تو این مناطقی که گفتی اونم دو طبقه اخرا قایمیه و مولوی و پروین مط ...

تو دیوار گشتم تو 

پروین...24 متری..

بزرگمهر اون ور آب

آل محمد

سروش

مولوی

اینا بودن.. 

به نظرت کدومشون بهتره؟

با متراژ 100 متر این حدودا ویلایی.. با حدود 17_الی 22 سال ساخت..که مشکلی هم با سال ساختش نداریم..پول زمین بدیم بهتره تا پول ساخت خونه رو چون زمین ارزشش بالا میره یا حداقل کم نمیشه ولی ساخت کهنه میشه و ارزشش میاد پایین

ملک شهر و بهارستان رو قبول نمیکنن میگن منطقه پایین اصفهان بهتره تا اونجا

خوب اینجوری خوبه که به اندازه پولت سهیم میشی...ولی اول خونه رو قولنامه کنین بعدن برو طلاهاتو بفروش..

چرا؟ یعنی طلا ممکنه از این بیشتر بشه قیمتش؟

میترسم بیاد پایین

تو این مملکت هیچی معلوم نیس چی میشه

تو دیوار گشتم تو  پروین...24 متری.. بزرگمهر اون ور آب آل محمد سروش مولوی اینا بودن..  ...

خب عزیزم این که مسلمه و کار درستی میکنین ولی خب خودتون حاضرین تو اینجور خونه ای زندگی کنین؟

برا محدودش هم به نظر من اگه واقعا از لحاظ مسیر و اینا براتون فرق نداره ،

تو هر کدوم از محدوده ها خونه پیدا کردین برین ببینین و بهترینشو انتخاب کنین . 

ارزش ملک بره بالا مسلما تو کل این مناطق هم اثر داره و همشون در یه حدن تقریبا 

ولی ممکنه شما مثلا از خ بزرگمهر خوشت بیاد یه خونه ببینی ترکیده ولی با همون قیمت یه خونه بهتر  تو پروین پیدا کنی ... 

یا یکی لنگ پول باشه کلی باهاتون راه بیاد و تخفیف بده بهتون. برین مشاور املاکیا و پیگیر باشین.

به این دیوار و اینا اتکا نکنین اگه واقعا تصمیمتون برا خرید جدیه .

خب عزیزم این که مسلمه و کار درستی میکنین ولی خب خودتون حاضرین تو اینجور خونه ای زندگی کنین؟ برا محد ...

خب بعضی خونه ها 17 سال ساخت دارن ولی باز تمیز نگه داشتن یا بازسازی شدن..من مشکلی با این قضیه ندارم..خونه ای هم که الان توش زندگی میکنم 15 سال ساخت داشت همون اول که خودمون یکم بهش رسیدیم

پس به نظر شما بازم بزرگمهر از همه اینا بهتره..

بله فردا میخوایم بریم ببینیم ولی خب چون من مدت ها دور از اصفهان بودن خیلی تصور درستی ندارم از قیمت و شرایط محله ها..شما خودتون کدوم محدوده ساکنید