2777
2789

خواهرانه راهنمایی کنین

بچه ها شوهرم 130 تومن پول داره پولمون داره روز به روز بی ارزش تر میشه..به نظرتون با پولمون چیکار کنیم تو این وضعیت اقتصاد؟

بچه ها مامانم حدود 150 میلیون طلا داره میخواد بفروشه و به دلایلی که داستانش مفصله مجبوره خونه بخره.. منم حدود 80 میلیون طلا دارم..به نظرتون طلاهامو بفروشم با مامانم شریکی خونه بخریم... یا شوهرمو هم راضی کنم همه با هم شریکی ی ملک 400 میلیونی دو طبقه بخریم..که شوهرم هم پولشو سرمایه گذاری کنه؟

به نظرتون ملک شریکی بعدا دردسر ساز میشه؟

بچه های اصفهانی عزیز با این پول تو محدوده های مولوی، خیابون قائمیه سه راه سیمین، سروش، بزرگمهر، پروین،خیابان 24 متری، خیابان آل محمد، ابن سینا و اینا پیدا میشه...

کدوم منطقه اش بهتره؟

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شریکی نخرین خیلی بهتره . مخصوصا اینکه فامیل نزدیکم هستین. دیدم که بحث زیاد پیش میاد .

در رابطه با خونه هم چقدر میخای هزینه کنی و میخای چند متری بخری ؟ اینقدر  تو این بنگاهیا رفتم میتونم الان یه بنگاه بزنم خودم   

همه محله هایی که گفتی دو قسمت میشن اینور آب و اونور اب خب سه راه سیمین و قائمیه اینور اب و بهترن حالا قائمیه که کلا بذارش کنار چون بدرد نمیخوره و فقط میمونه سه راه سیمین اون سمتم تو اینا بزرگمهر بهتره حالا دیگه دردسرش بستگی به آدماش داره 

البته در حال حاضر جدا از مادرم خونه داریم ولی میترسم اگه بعدا قرار شد با مامانم تو ی خونه زندگی کنم مشکل ساز بشه.. آخه سه سال تو خونه مادرشوهرم بودم.. راضی نبودم...حریم خصوصی نداشتیم

البته مامانم خوبه.. و تنها زندگی میکنه..پدر ندارم..و منم خیلی به مامانم  وابسته ام

ولی میترسم بعدا مشکلی پیش بیاد شوهرم بزنه تو پیشونیم بگه تو گفتی این کارو کنیم

شریکی نخرین خیلی بهتره . مخصوصا اینکه فامیل نزدیکم هستین. دیدم که بحث زیاد پیش میاد .  در رابط ...

ببین شوهرم 130 تومن داره

مامانم 190 تومن

منم 80 تومن

مشکل اینه با هر کدوم از این پولا نمیشه جای درست و درمونی خرید..هر جای بهتری بشه بهتره.. البته ویلایی میخوایم.. در به حیاط..

شما کجا رو پیشنهاد میدی با توجه به پست اولم در تاپیک؟