2777
2789

یه دستگاه برقی از دیجی کالا خریدم الان تو یه سایت اینترنتی مثل همون دستگاه با قیمت ۴۶ تومان ارزونتر پیدا کردم 

شهرستان هستم و وسیله دیجی کالا با پست رایگان امروز برام آورد 

کسی می دونه اگه مرجوع کنم هزینه پست ازم کم می شه یا نه؟

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

فك نميكنم مرجوع كنن چون سالمه 

ديجي كالا كلا ميكنه تو پاچمون 

شامپو ٢٠ تومني رو با تخفيف ميده ٣٥ تومن 

الان يه عده ميان ميزننت ميگن فك كردي خيلي پولداري ؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من هندزفری خراب فرستادن مرجوع کردم .کامل پولمو برگردوندن .

تهران هستین؟ 

می خوام ببینم پول پست شما کم بوده یا زیاد؟

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

مرجوع نکردم همیشه از خریدم راضی بودم 

منم راضی بودم ولی الان ارزونترش تو یه سایت دیدم

فك نميكنم مرجوع كنن چون سالمه  ديجي كالا كلا ميكنه تو پاچمون  شامپو ٢٠ تومني رو با تخفيف ...

نوار بهداشتی که بیرون خریدم ۵تومن

تو کوروش هست ۴۸۰۰

تو دیجی کالا با تخفیف زده بود ۹ تومن

بدون تخفیف ۱۸ تومن

یه نظر دادم هرچی از دهنم در اومد گفتم

تایید نشد  

دیجی کالا خیلی گرون فروشه . الانم خیلی دیر ارسال میکنه جنس رو . بعدم فقط چیزی رو پس میده ک خراب باشه اونم یکی دیگه میفرسته

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
نوار بهداشتی که بیرون خریدم ۵تومن تو کوروش هست ۴۸۰۰ تو دیجی کالا با تخفیف زده بود ۹ تومن بدون تخف ...

خیلی زرنگن تایید نمیکنن .منم حسابی از خجالتشون در اومدم ولی تایید نکردن خیلی خورد تو ذوقم🤣

اره عزیزم تهرانم.

خوب آخه تهران فکر کنم هزینه پستش نمی گیرن 

من اصفهان هستم

فك نميكنم مرجوع كنن چون سالمه  ديجي كالا كلا ميكنه تو پاچمون  شامپو ٢٠ تومني رو با تخفيف ...

یبارم گلیم گرفتم کلا یه طرح دیگه فرستادن

مهمونم داشتم فرش اشپزخونم پاره بود

مجبور شدم بخرم

واسه خاطر مهمونمم فرصت نکردم مرجوع کنم

همیشه بابتش نفرینشون میکنم

گلیمی که من انتخاب کردم خیلی ناز بود