2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 157649 بازدید | 25376 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای گوبونت بشم من😚😚😚ببین چیا ازارت میده بنویس رو ی برگه یکی یکی روشون کار کن بعدش به یه رهایی و ار ...

خدانکنه عزیزم.همش میخوام منم مث بقیه باشم و دلسنگ و به کسی اهمیت ندم جز دل خودم.ولی باز تا بی محبتی میبینم دلم میشکنه تاکسی غصه میخوره ناراحت میشم.

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

من امروز میکنم فست بخاطر اینکه دیروز فست نبودم.تا الان ۲۹۰تامصرف کردم.با اینکه گرسنمه ولی دلم نمیخواد هیچی بخورم.😢

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

میگذرن.اما مشکلم الان اطرافیانم هستن.من کمی زود رنجم الان با این قضیه تشدید شده.کافیه یه نفر اخمی کن ...

یه لحظه  با خودت فک کن اینکه اونا فکر کنن تو دلت شکسته است و ناراحتی یا اینکه تو دلت عروسیه چه فرقی به حالت داره؟؟هیچ فرقی نداره چکار میخوان  بکنن برات؟اصن کجای زندگیت وایسادن؟؟واقعا هیچ جا....حالا همه بگن ام البنین خیلی ناراحته خب که چی؟؟کار خوبی میکنی خودتو سرگرم کردی و وا نمیری باید قوی باشی اخر دنیا که نشده این قضایا واسه خیلیا پیش میاد اینکه ما خبر نداریم به این معنی نیست که اولیش تو هستی... تجربه های تلخ همیشه هست فقط ادم وقتی مشکل براش پیش میاد فک میکنه تو دنیا اون اولین نفر بوده... زمان میبره ...اما واااقعا تا وقتی اثر فکر کردن و رفتار دیگران رو رو خودت صفر نکنی بخدا از ارامش خبری نیست...ادم نمیتونه همش نگران باشه این رفتاری که میکنه تو دید بقیه چطور قضاوت میشه...کیون لق مردم بابا فقط به دل و عقل خودت گوش بده تماااام

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
آها کامله .پس ۹۰تا ۱۰۰گرمه لواش کامل فک کردم یه تیکس

مرسی دوستیا 😘😘💋💋💋

میخام لاغر کنم من میتونم  وزن ۶۳. هدف اول ۶۰ که نهایتا باید تا آخر آبان بهش برسم  هدف دوم ۵۷ که تا آخر آذر باااااااید بهش برسم و هدف نهایی که واقعا ارزومه بهش برسم ۵۳هستش     امیدوارم همتون به وزن دلخواهتون برسین  
من امروز میکنم فست بخاطر اینکه دیروز فست نبودم.تا الان ۲۹۰تامصرف کردم.با اینکه گرسنمه ولی دلم نمیخوا ...

فدات بشم غصه نخور بیا بغلم 😍😍😍😍😍😍😘😘😘

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خدانکنه عزیزم.همش میخوام منم مث بقیه باشم و دلسنگ و به کسی اهمیت ندم جز دل خودم.ولی باز تا بی محبتی ...

نه ببین این دلسنگی نیست که به کسی اهمیت ندی... این برای خودت زندگی کردنه هیچ جای دنیا به کسی که برای دل خودش زندگی میکنه دلسنگ نمیگن تو هم مهربونیاتو جفظ کن اصلا دلسنگ نشو اما ببین چی از نظر  خودت درسته به اون گوش بده

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
ببین دوست جونم ی کاری رو برای تمام مراحل زندگیت  انجام بده سعی کن از هیچ کس هیچ توقعی نداشته &n ...

همش تلاشم اینه ولی نمیتونم .تازه میبینم به یکی دیگه محبت میکنن دلم میشکنه.ولی واقعا باید همیتکارو کنم

نه ببین این دلسنگی نیست که به کسی اهمیت ندی... این برای خودت زندگی کردنه هیچ جای دنیا به کسی که برای ...

🙇🙇🙇🙇