2821
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 161884 بازدید | 25376 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بامداد جان فقط جواب این سوالمو بده لطفا هفته ای یک کیلو بهم ضرر نمیزنه یا بقول خودت از یجایی به بعد ...

گلم واقعیتش اینه که من تا حالا رژیم برای افزایش وزن رو تجربه نکردم ☹️ (ازین شانسا ندارم ) 

ولی وقتی ما داریم یک کیلو زیاد میکنیم و مشکلی نداریم فکر نمیکنم با یک کیلو افزایش مشکلی باشه بنظرم اگه معدت باز بشه افزایش بیشتر هم میشه و استوپ نداری ولی حتما در کنارش ورزش کن که بدنت بد فرم نشه و شکم نیاری سعی کن بدنسازی کارکنی و مولا روزی که فرمدهی باس ن داری حتما وسط ورزش مواد حجم دهنده بخوری ولی روزی که شکم کار میکنی چیزی نخوری وسط ورزش کربو هیدرات و پروتیین رو باهم مصرف کن چاق کنندست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام بامداد جون 

من تو دوران شیر دهی هستم ولی کنارش پسرم شیر خشک هم میخوره یعنی زیاد شیر منو نمیخوره 

میتونم فقط یه روز در هفته فست داشته باشم مثلا شنبه ها؟ 

@بامدادخمار  

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

منی که غذا خوردن عصبی دارم چیکار کنم نمیتونم دست خودم نیست که نخورم

چرا عزیزم دست خودته فقط تلقین میکنی و اراده ت کمه  منم داشتم ولی کنترلش کردم هر چقدر انگیزه رو بالا ببری اراده هم بیشتر میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
حس میکنم بچه های این تاپیک به موضع یه دشمن خطرناک به من نیگا میکنن بابا بخدا من ادم خوبیم فقط لاغرم ...

یروز میندازیمت تو چاه 😂😂

اره راس میگه من دیروز خودمو توش خفه کردم نصف کاهشم واسه همون بود دیروز واقعا حس میکردم میسوزوند باز ...

چرا من یبار درس کردم خیییلی بدمزه بود😣😣😣

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
سلام. من دوران شیردهی هستم از همین روش باید رژیم رو شروع کنم؟ قدم 157 وزنم 66

نینی چند ماهشه ؟؟

سلام به همه دوستاي عزيزم همتون بياين كمك😭😭😭😭😭

سلام کجا بودی ؟؟