بامدادخمار مدیر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 عنوان چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید | مشاهده متن کامل بحث + 157643 بازدید | 25376 پست سلام به همه این تاپیک ادامه تاپیک قبلیمونه لطفا دوستان جدید برای شروع رژیم و برنامه حتما حتما قبل از هر کاری توضیحات پست زیر رو با دقت بخونن و بعد هر سوالی داشتن بپرسن ممنون 😘 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 1397/07/05 | 15:49 135 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدیه24 عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12141 باشه 😄 ببین این نمونه خوب شد ؟ واسه گروه بنفشه واسه هر کدوم از گروه ها رنگ موهاش فرق داره&n ... وای چه خوشگله هم این قشنگه س هم پروانه قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰ وزن فعلی77/300. هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱ هدف سوم۶۹ هدف چهارم ۶۵ هدف پنجم ۶۲
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 باشه 😄 ببین این نمونه خوب شد ؟ واسه گروه بنفشه واسه هر کدوم از گروه ها رنگ موهاش فرق داره&n ... رنگ موهای من با رنگ سبزه های درختههه قاطیی نشههه😆 استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 رنگ موهای من با رنگ سبزه های درختههه قاطیی نشههه😆 اتفاقا قاطی شده استتار کردی 😂 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 پروفایل سرگروه های آبی @kiarash_mami @donyay_kochak @مامان_الیساهستم پروفایل سرگروه های نارنجی @مامانجوجوبودم @هستی،بانو برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 @عروسترکم عکس پروفایل سرکروه قرمز @سمیه1396 سرگروه سبز @مهدیه24 سرکروه زرد @sepiiiiiideh سرگروه بنفش بچه ها بزنید روعکس واضح بشه بعد اسکرین شات بگیرید و اضافی دورشو برش بزنید بزاری پروفایلتون برنامهه بعضی پالت های رنگی رو نداشت اگه خوب رنگ نکردم به روم نیارید 😅 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
donyay_kochak عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 6358 چه خوشملن 🥰🥰🥰🥰 تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16501 @عروسترکم عکس پروفایل سرکروه قرمز @سمیه1396 سرگروه سبز ... ووووی چ ناز دلم رفت😅😅😅😅😅کلی انگوزه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍ولی آقا قبول نیس واسه مهدیه خیلی خوجلتر شده😒😒
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 ووووی چ ناز دلم رفت😅😅😅😅😅 کلی انگوزه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍 ولی آقا قبول نیس واسه مهدیه خیلی خوجل ... بنظرم بنفشه بهتره که حسود.پلاستیکی# 😂 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16501 بنظرم بنفشه بهتره که حسود.پلاستیکی# 😂 😂😂😂😂😂😂همشون قشنگن دستت درد نکنه عسلم❤❤💜💜❤❤
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16501 فک کنم من از همه زودتر گزاشتم عکسو ولی هنوز تایید نشده😆😆
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 ننه کلی گزارش نوشتم یهو قفل شد😂😂😂😂😂 عَخی ببخشید 😅😅 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
سمیه1396 عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 20360 اتفاقا قاطی شده استتار کردی 😂 😆😆😆😆سرگروه سبزی هستم دیگهههه... گرفته شده از دل طبیعت استوار مثل کوه🏔 جاری مثل رود 🌊 ((اون سنگیکه جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸 شروع:۶۴ 🏃♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷ 🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸 تاپیک چالشها 🌸غذای_رژیمی# 🌸
هستی،بانو عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 5187 باشه 😄 ببین این نمونه خوب شد ؟ واسه گروه بنفشه واسه هر کدوم از گروه ها رنگ موهاش فرق داره&n ... خیلی عالی وزن شروع ۸۶. وزن فعلی. ۶۴/۵ هدف ۶۰