2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 157643 بازدید | 25376 پست
باشه 😄 ببین این نمونه خوب شد ؟ واسه گروه بنفشه  واسه هر کدوم از گروه ها رنگ موهاش فرق داره&n ...

وای چه خوشگله هم این قشنگه س هم پروانه 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
باشه 😄 ببین این نمونه خوب شد ؟ واسه گروه بنفشه  واسه هر کدوم از گروه ها رنگ موهاش فرق داره&n ...

رنگ موهای من با رنگ سبزه های درختههه قاطیی نشههه😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ موهای من با رنگ سبزه های درختههه قاطیی نشههه😆

اتفاقا قاطی شده استتار کردی 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

پروفایل سرگروه های آبی @kiarash_mami @donyay_kochak @مامان_الیساهستم  

پروفایل سرگروه های نارنجی @مامانجوجوبودم @هستی،بانو  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@عروسترکم عکس پروفایل سرکروه قرمز 

@سمیه1396 سرگروه سبز 

@مهدیه24 سرکروه زرد 

@sepiiiiiideh سرگروه بنفش 

بچه ها بزنید روعکس واضح بشه بعد اسکرین شات بگیرید و اضافی دورشو برش بزنید بزاری پروفایلتون 

برنامهه بعضی پالت های رنگی رو نداشت اگه خوب رنگ نکردم به روم نیارید 😅

چه خوشملن 🥰🥰🥰🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ووووی چ ناز دلم رفت😅😅😅😅😅 کلی انگوزه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍 ولی آقا قبول نیس واسه مهدیه خیلی خوجل ...

بنظرم بنفشه بهتره که حسود.پلاستیکی# 😂

ننه کلی گزارش نوشتم یهو قفل شد😂😂😂😂😂

عَخی ببخشید 😅😅 

اتفاقا قاطی شده استتار کردی 😂

😆😆😆😆

سرگروه سبزی هستم دیگهههه... گرفته شده از دل طبیعت

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸