2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 157647 بازدید | 25376 پست
ممنون هستی جون  نصف بچه ها میگن اضافه وزن نباشه نصف میگن باشه  بنظرم اگه باشه تعیین گروه ...

اگه قرار باشه ، کسی چیزی بگه به عدد، امضاشونو چکار کنند پس😊

داخل امضا همههه چی هس😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الهه جان به نظرم سرگروه هاا ، پروفایلشون همون رنگ را داشته باشه ولی فرقس داشتهدباشن که از روی پروفای ...

با نظر دومیت موافقم 👌😍

اولی رو متوجه نشدم کدوم رنگ رو داشته باشه ؟ همون رنگ های ساده یا یه طرح مثل بچه های گروه ولی متفاوت ؟؟؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قرار باشه ، کسی چیزی بگه به عدد، امضاشونو چکار کنند پس😊 داخل امضا همههه چی هس😁

👌👌 اره درسته 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
با نظر دومیت موافقم 👌😍 اولی رو متوجه نشدم کدوم رنگ رو داشته باشه ؟ همون رنگ های ساده یا یه طرح مث ...

خیلیی پیچیده گفتمممم😆😆😆😆

منظورم اینه که سر گروه هاا رنگ اصلی گروهشون را داشته باشی  در همون قالب مدل همون عضوهاشون ولییی یه فرقی هم داشته باشه که مشخص باشن که سرگروهن....

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خیلیی پیچیده گفتمممم😆😆😆😆 منظورم اینه که سر گروه هاا رنگ اصلی گروهشون را داشته باشی &nbs ...

اهان متوجه شدم 

ببین مثلا این طرح ها خوبه برای سرگروه ها که برای هر کی به رنگ گروهش باشه 

ممنون هستی جون  نصف بچه ها میگن اضافه وزن نباشه نصف میگن باشه  بنظرم اگه باشه تعیین گروه ...

منم موافقم باشه الهه جون ،چون بقولا دیکه نمیخواد توضیحاتو بخونن واسه گروه بندی

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
وای الهه جون سومی چقدر خوشکله

منم خوشم اومد تاج هم داره 😍 

یا برای تثبیتی ها یا سرگروه ها خوبه 

بچه ها یه دقیقه بیایید اینجا این تاپیک قدیمی بیده میخوام نظرتونو بدونم جلسه ی ۹+۱ باز برندارید ...

سلام الهه جونم بنظر من دومی بهتر که اضافه وزن هام پیدا باشه هی نگردن دنبالش

(بابت وزن هام چشم من از هفته ی دیگه مرتبتر مینویسم)

چون خودشون نمیگفتن مثلا یه عده🎈بودن نمیگفتن یا دیر گفتن یا مثلا میگن ۶۰ من نمیدونم قبلی بعدیشو قاطی کرده بودم😁

از این هفته دیگه دستم اومد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اهان متوجه شدم  ببین مثلا این طرح ها خوبه برای سرگروه ها که برای هر کی به رنگ گروهش باشه

عکس اخریی خیلییی قشنگهههه... در حق زیر کروه هاا اجهاف میشهه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پروانه بشن سرگروه 😍

برای مابزار😁من دوسش دارم😍😁

باشه 😄

ببین این نمونه خوب شد ؟ واسه گروه بنفشه 

واسه هر کدوم از گروه ها رنگ موهاش فرق داره 

اگه نظری پیشنهادی داری بگو بهترش کنم 

سلام الهه جونم بنظر من دومی بهتر که اضافه وزن هام پیدا باشه هی نگردن دنبالش (بابت وزن هام چشم من از ...

باشه عزیزم ممنون😘❤️ 

اره حق دارید بهشون بگید همون مدلی بنویسن که برای شماهم راحت تر باشه 😘

نظرتو درباره پروفایل سرگروه هم بگو بالا تر گذاشتم 

[QUOTE=135480001]عکس اخریی خیلییی قشنگهههه... در حق زیر کروه هاا اجهاف میشهه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 پروانه بشن سرگ

بزار اجهاف بشه عوضش شما انگوزه میگیرید با انرژی راهنمایی میکنید 😂