2777
2789

رفتیم استخر با خواهرشوهرام و چن تا دیگه از دوستامون ی خانومه چسبیده بود بهم ولم نمیکرد مددددام از خودش تعریف میکرد هی ازم راجع ب خودم سوال میپرسید و اصن ولم نمیکرد‌ و یدفه هم بهم گف خواستی بری داداشم میاد دنبالم تو هم اگه مسیرت میخوره برسونیمت😑😑

ما با اکیپمون هی شوخی میکردیم و و اینا

منو کردن زیر آب آب رفت تو حلقم غریف نجات فک میکرد من دارم خفه میشم اومد دعوامون کرد و اینا

من نشستم رو سکو خندیدم گفتم اشکالی نداره دارن خواهرشوهر بازی درمیارن😁😁

خانومه هم ک اون کنار وایساده بود برگشت گف واااا خواهرشوهراتن؟

منم گفتم بله چطور

ی نگاه اینجوری بهم انداخت و رفت  😏😏😏

دیگه هم اصلاااا سمتم نیومد

واقن نمیدونم مردم چشون شده

فک کنم توقع نداشت خواهرشوهر داشته باشم 😐😐😐😂😂😂

با ی لحنی پرسید واااا خواهرشوهراتن ترسیدم والا😑😑😑

فک کنم بالا رفتن دلار کم کم داره اثراتشو نشون میده  😑😑😑

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بايد از اول كه حرف رسيد به داداشش ميگفتي ازدواج كردم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐کلی از اینا 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐برا خودت و خانومه😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

خوب مشخص بوده که شما را برای خواستگاری در نظر گرفته همون اول باید می گفتی شوهر دارم! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

الان مثلامیخوای پززیرپوستی خواستگاربدی 😁😄

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

عجب جایی دنبال زنداداش بودزبل خانوم😆واینکه چقدر حس بدیه مادروخواهر بپسندن جای خودپسر من دوست ندارم خیلی قدیمی شده واقعا 

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕