2777
2789
عنوان

hediyeh7175

291 بازدید | 5 پست

hediyeh7175 هستم. دیروز پست سیاسی در رابطه با گرونی های الان جامعه گذاشتم. متاسفانه حساب کاربریم ترکید. میشه بگید کلا همون حالت میمونه یا بعد چند روز دوباره فعال میشه؟؟؟

باید درخواست بدی برگردونن البته باید قول هم بدی که دیگه حرفی خلاف قوانین سایت نزنی😁

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
باید درخواست بدی برگردونن البته باید قول هم بدی که دیگه حرفی خلاف قوانین سایت نزنی😁

ممنونم عزیزم. حالا به کی درخواست بدم؟منظورم اینهتو صفحه خصوصی نی نی یارها برم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم. حالا به کی درخواست بدم؟منظورم اینهتو صفحه خصوصی نی نی یارها برم؟

خواهش گلم..یا توی تاپیک نی نی یار که بازه بگو یا خصوصی بهشون پیام بده اگر خصوصی بدی بهتره و سریعتر 

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

سلام خانمی من از طرف همه بچه های سایت از شما دل جویی کردم نه برای شخص شما برای اینکه این فرهنگ زشت مسخره کردن تموم شه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1870664/امروز-واقعا-تاسف-خوردم

دنیا اونقدرها جدی نیست