سلام مامانای گل من ماه چهارم بارداریم غربالگری اولمو دادم خوب بوده خداروشکر
سونو غربالگری دومم آخر همین ماه نوبت دارم
اما خواستم ازتون بپرستم این پنج ماه باقی مونده از بارداریم حدودا چند تا سونو و ازمایش دیگه داره؟
پسر کوچولوی مامان و بابا با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر کوچولوی مامان و بابا با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
دکتر گفت چون غربالگری اولت خوب بود دیگه دومی رو فقط سونو رو انجام بدی کافیه آزمایش لازم نیس
غربال گری دوم اصلا تو ۱۸ هفتگی به بعد انجام نمیدن فقط بین ۱۵ هفته تا ۱۷
میدونم عزیزم برای منم همون۱۸هفته نوبت سونو دادن آزمایشم گف چون اولی خوب بوده دومی رو لازم نیس انجام بدم