2777
2789

سلام مامانای گل من ماه چهارم بارداریم غربالگری اولمو دادم خوب بوده خداروشکر 

سونو غربالگری دومم آخر همین ماه نوبت دارم

اما خواستم ازتون بپرستم این پنج ماه باقی مونده از بارداریم حدودا چند تا سونو و ازمایش دیگه داره؟

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه غربالگری رفتم یه انومالی. یکی هم وضعیت بارداری در ماه هفتم. تا زایمانم یکی دیگه هم باید برم

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

غربال گری دوم اصلا تو ۱۸ هفتگی به بعد انجام نمیدن فقط بین ۱۵ هفته تا ۱۷

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
تو 18 هفتگی نوشت غربالگری دومو؟ 

بله ۱۸هفته باید سونو رو بدم

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
غربالگری دوم واسه چیه؟؟ ینی همون انومالی هست؟؟؟

دکتر گفت چون غربالگری اولت خوب بود دیگه دومی رو فقط سونو رو انجام بدی کافیه آزمایش لازم نیس

میدونم عزیزم برای منم همون۱۸هفته نوبت سونو دادن آزمایشم گف چون اولی خوب بوده دومی رو لازم نیس انجام بدم

نه دکتر من گفت 18 تا 22 داخل سونو غربالگری اولم هم همینو نوشته،نوشته سونو انومالی 18 تا 22 

خیلی جاهای دیگ هم همینو خوندم 

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
نه دکتر من گفت 18 تا 22 داخل سونو غربالگری اولم هم همینو نوشته،نوشته سونو انومالی 18 تا 22  خی ...

اتفاقا امروز صبح من آزمایشگاه بودم غربال گری دومو خواستم انجام بدم گفتن دیره انجام نمیدن دیگه فقط سونوی آنومالی رو باید برم 

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

بستگی ب دکتر داره ک آز دوم رو بخواد یا ن 

من کلا ریسک نداشت آز اول سنمم کمه

ولی خوب دکترم صلاح دونست ک هفته ی ۱۶غربالگری دوم ک همون آزمایش هست رو انجام بدم هفته ی ۱۸هم سونو ک خداروشکر جفتش خوب بود 

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
نه دکتر من گفت 18 تا 22 داخل سونو غربالگری اولم هم همینو نوشته،نوشته سونو انومالی 18 تا 22  خی ...

غربالگری فقط آزمایشه از هفته ی ۱۵تا ۲۰انجام میشه بهترین زمان ۱۶هفتس سونو هم آنومالی هس ۱۸هفته

ک اگه خدای نکرده مشکلی بود فقط تا هفته ی ۱۹ مجوز میدن 

برای همین بهتره تا قبل از ۱۸ هفتگی هم غربالگری(آزمایش)هم سونو رو انجام بدین

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
اتفاقا امروز صبح من آزمایشگاه بودم غربال گری دومو خواستم انجام بدم گفتن دیره انجام نمیدن دیگه فقط سو ...

من از استرس از الان میرم میشینم پیش ازمایشگاه پس😨 پس شاید سونو گرافی منظورشون بوده

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
من از استرس از الان میرم میشینم پیش ازمایشگاه پس😨 پس شاید سونو گرافی منظورشون بوده

بله عزیزم از موئدش بگذره دیگه فقط سونو رو انجام میدن