یکی بیاد ب من بگه همه این روزا فقط یه دوربین مخفیه!!!نمیتونم باور کنم این وضعیت رو...امروز برای ناهار وسایل یه ماکارونی ساده گرفتم شد ۵۸ هزار تومن😐مردم ریختن تو فروشگاها همه بی اعصاب شدن همه میپرن به هم...بچه ها چی میشه آخرش؟ میدونم آخرش همه میمیریم من نگران بچه های بی گناهم
منم دیروز یدونه ماکارانی خریدم یدونه رب .. شد ۲۰تومن😐
😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇 😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍 ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امروز رفتم نوار بهداشتی بخرم هیچ جا نداشت ای خانمهایی که ۱۰ تا کارتن خریدید احتکار کردین انشالله یا ...
خخخخخخ
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
دیروز فروشگاه رفاه بودیم هاج و واج مات مردم بودم ک با گونی ماکارونی میخریدن و دستمال توالت و......اصن گیرم کل کارخونه رو خونه هاتون خالی کنید بالاخره یه روز تموم میشن بعدش چی ...عزیزم من ب این نتیجه رسیدم مردم پولدارن ک میخرنن و اینان قیمت و بالا میبرن چون میبنن فروششون نسبت ب قبل چندین برابر شده
اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄