kareo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1016 عنوان لیزر 307 بازدید | 31 پست خانومایی که موی صورتشونو لیزر کردن مخصوصا موی اضافه چانه بیاین لطفااااا سوال دارم سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!! سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کردهای؟؟؟؟ 1397/07/05 | 13:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kareo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1016 بیفلما😆 انجام دادی واقعا ؟ سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!! سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کردهای؟؟؟؟
محیا36 عضویت: 1392/02/31 تعداد پست: 4737 اره من واقعا انجام دادم راضی بودم دوسال پیش دلم میخواد دوباره برم پول ندارم یعنی دارما سوراخهای زندگیم زیاد شده در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
kareo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1016 اره من واقعا انجام دادم راضی بودم دوسال پیش دلم میخواد دوباره برم پول ندارم یعنی دارما سوراخهای زندگ ... کل صورتو انجام دادی راضی هستی ؟ اسم دستگاه لیزرتو یادته؟ سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!! سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کردهای؟؟؟؟
kareo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1016 من میخام انجام بدم دو دلم ، بعضیا میگن لیزر خوب نبس بعد یه مدت در میاد دوباره سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!! سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کردهای؟؟؟؟
kareo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1016 اره من واقعا انجام دادم راضی بودم دوسال پیش دلم میخواد دوباره برم پول ندارم یعنی دارما سوراخهای زندگ ... یعنی موهات دوباره در اومده میخای بری ؟ سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!! سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کردهای؟؟؟؟
محیا36 عضویت: 1392/02/31 تعداد پست: 4737 اره راضیم SHRاسم دستگاه بود خب معلومه دوباره درمباد اما شاید سال بعدش نه پشت سرش اگه دوست داری برو اما یه جا خوب و درست حسابی که صورتو نسوزونن در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
_ارغوان_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1740 اره من واقعا انجام دادم راضی بودم دوسال پیش دلم میخواد دوباره برم پول ندارم یعنی دارما سوراخهای زندگ ... مگه در اومده مجدد؟
_ارغوان_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1740 اره راضیم SHRاسم دستگاه بود خب معلومه دوباره درمباد اما شاید سال بعدش نه پشت سرش اگه دوست داری برو ا ... واقعا با اس اچ آر راضی بودین؟
kareo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1016 اره راضیم SHRاسم دستگاه بود خب معلومه دوباره درمباد اما شاید سال بعدش نه پشت سرش اگه دوست داری برو ا ... چند جلسه رفتی شما ؟ اخه میگن ۷ ، ۸ جلسه بری دیگه کامل میسوزونه در نمیاد سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!! سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کردهای؟؟؟؟
kareo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1016 مگه در اومده مجدد؟ الان که در اومده نازکه یا مثل اول شده ؟ سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!! سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کردهای؟؟؟؟
kareo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1016 من پنج جلسه الکس رفتم کل صورت فوق العاده راضیم راحت شدم الکساندرایت منظورته ؟ سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!! سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کردهای؟؟؟؟
محیا36 عضویت: 1392/02/31 تعداد پست: 4737 واقعا با اس اچ آر راضی بودین؟ اره به خدا راضی بودم در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏