2777
2789
عنوان

لیزر

307 بازدید | 31 پست

خانومایی که موی صورتشونو لیزر کردن مخصوصا موی اضافه چانه بیاین لطفااااا سوال دارم

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من واقعا انجام دادم راضی بودم دوسال پیش دلم میخواد دوباره برم پول ندارم یعنی دارما سوراخهای زندگیم زیاد شده

در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
اره من واقعا انجام دادم راضی بودم دوسال پیش دلم میخواد دوباره برم پول ندارم یعنی دارما سوراخهای زندگ ...

کل صورتو انجام دادی راضی هستی ؟ اسم دستگاه لیزرتو یادته؟

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟

من میخام انجام بدم دو دلم ، بعضیا میگن لیزر خوب نبس بعد یه مدت در میاد دوباره

اره من واقعا انجام دادم راضی بودم دوسال پیش دلم میخواد دوباره برم پول ندارم یعنی دارما سوراخهای زندگ ...

یعنی موهات دوباره در اومده میخای بری ؟

اره راضیم SHRاسم دستگاه بود خب معلومه دوباره درمباد اما شاید سال بعدش نه پشت سرش اگه دوست داری برو اما یه جا خوب و درست حسابی که صورتو نسوزونن

در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
اره راضیم SHRاسم دستگاه بود خب معلومه دوباره درمباد اما شاید سال بعدش نه پشت سرش اگه دوست داری برو ا ...

چند جلسه رفتی شما ؟ اخه میگن ۷ ، ۸ جلسه بری دیگه کامل میسوزونه در نمیاد

مگه در اومده مجدد؟

الان که در اومده نازکه یا مثل اول شده ؟

من پنج جلسه الکس رفتم کل صورت فوق العاده راضیم راحت شدم

الکساندرایت منظورته ؟