2777
2789

بشور نترس منتهی اگر جاتون  برای خشک شدنش مشکل داره.  همه سیرارو بریز  توی دیگ  و یه لیوان سرکه بریز روشونو  تاب بده  همه رو  و سرکه رو بریز  توی ظرفی دیگه ازش جدا استفاده کن  این کار باعث میشه مقدار ابی که توی سیرا بوده  با سرکه  قاطی میشه  و اب  ازبین میره  و دیگه نمیخواد بذاری خشک بشه همون موقع  درستش کن  ولی این سرکه که توش اب هستو داخلش نریز. بمصرف دیگه کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم رنگش سیاه باشه یه کوچولو شیرین باشه حسابی هم له باشه    

پس باید با سرکه و شیره انگور درستش کنی،،بذاری چند سال بمونه،هم نرم میشه،هم سیاه،هم یه مزه ترش و شیرینی خاصی داره

سرکه سیب خونگی    

ما اکثرا این جور چیزا(سرکه،رب،،شیره انگور،مربا،عرقیجات و…) رو تو خونه درست میکنیم،هم به صرفه اس،هم طبیعی،هم مطمئنیم که بهداشتی و چیز دیگه ای قاطیش نیس،والا تو این دوره زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد،هرکی هرچی میخواد بفروشه یه دستکاری میکندش که پول بیشتر بدستش بیاد