2777
2789

خانما من شوهرم اخلاقش طوری هست که خونه کسی دوس نداره بره مثلا خونه پدریم ماهی یبارم اونم اگه بگم میاد ...خونه خواهر برادرشم نمیره حتی......منم بهش گفتم منم خونه بابات نمیرم تا وقتی ک خودت بخای بری میام باهات و برمیگردم...اونم گفت درستشم همینه...بنظرتون کارم اشتباهه؟؟الان خونوادش شاکی هستن که شوهرم نمیره خونشون چرا من دیکه نمیرم ....بتظرتون کارم اشتباهه؟؟

مثلا شماها خودتون به شوهرتون میگین بیا بریم خونه بابات یه سر بزنیم ؟؟

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

برای اینکه دلخوری پیش نیاد

هر از گاهی با خانواده همسر تون تماس بگیرید و تلفنی حال شونو بپرسید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم با دوستامون و خانواده من خيلي در ارتباطيم،مادرش رو سر ميزنه بعضي وقتام من ميرم 

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

ما هم دقیقا اینجوری هستیم ، من همیشه میرم خونه مامانم شوهرم نهایتش میاد دنبالم ، گاهی هم برای ناهار میاد

خونه خودشون هم اصلا نمیره و خونه خواهر و داداشش هم اصلا نمیره

منم اصلا نمیرم ،فقط با خودش میرم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

خب اخلاقشه عزیزم رفت و امدی نیست 

منم نیستم از خدامه کسی نگه بریم فلان جا 

شما اینو در نطر بگیر ک بدون قصد و غرضی نمیاد و رفتارتو تعیین کن با خاتوادش

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
برای اینکه دلخوری پیش نیاد هر از گاهی با خانواده همسر تون تماس بگیرید و تلفنی حال شونو بپرسید

من نميتونم ،اصن حرفي ندارم انگار 🙈

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
خب اخلاقشه عزیزم رفت و امدی نیست  منم نیستم از خدامه کسی نگه بریم فلان جا  شما اینو در ن ...

دقیقا همینجوره 

شوهر منم کلا رفت وامدی نیست، بدون غرض و دلخوری

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
خب اخلاقشه عزیزم رفت و امدی نیست  منم نیستم از خدامه کسی نگه بریم فلان جا  شما اینو در ن ...

اره قصد بدی ندارع اما خانوادش هر روز سر جنگ انداختن باهام که چرا خودت نمیای خونمون منم دوست ندارم بدون شوهرم برم اونجا ..اونام بد زبون هستن یه حرفی میزنن سو تفاهم میشه دلخوری پبش میاد

برای اینکه دلخوری پیش نیاد هر از گاهی با خانواده همسر تون تماس بگیرید و تلفنی حال شونو بپرسید

وای نگو...بخدا اگه زنک بزنم فقط میخان گله کنن بعدا فقط میخان بگن تو خودتو میگیری نمیای پیش ما سر نمیزنی بهمون....

ما هم دقیقا اینجوری هستیم ، من همیشه میرم خونه مامانم شوهرم نهایتش میاد دنبالم ، گاهی هم برای ناهار ...

کاش منم خونواده شوهرم کاری به کارم نداشتن..ژاما شوهرم میگه توجه نکن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه

اره قصد بدی ندارع اما خانوادش هر روز سر جنگ انداختن باهام که چرا خودت نمیای خونمون منم دوست ندارم بد ...

همينو بگو 

بگو بدون شوهرم جايي نميرم از پسرتون شاكي باشيد نه من

همينو بگو  بگو بدون شوهرم جايي نميرم از پسرتون شاكي باشيد نه من

پرو پرو میگن چطوری پیش مامانت میری اینجا نمیای....منم گفتم اونجام کم میرم!!