من و همسرم با دوستامون و خانواده من خيلي در ارتباطيم،مادرش رو سر ميزنه بعضي وقتام من ميرم
سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
برای اینکه دلخوری پیش نیاد هر از گاهی با خانواده همسر تون تماس بگیرید و تلفنی حال شونو بپرسید
من نميتونم ،اصن حرفي ندارم انگار 🙈
سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
خب اخلاقشه عزیزم رفت و امدی نیست منم نیستم از خدامه کسی نگه بریم فلان جا شما اینو در ن ...
اره قصد بدی ندارع اما خانوادش هر روز سر جنگ انداختن باهام که چرا خودت نمیای خونمون منم دوست ندارم بدون شوهرم برم اونجا ..اونام بد زبون هستن یه حرفی میزنن سو تفاهم میشه دلخوری پبش میاد
اره قصد بدی ندارع اما خانوادش هر روز سر جنگ انداختن باهام که چرا خودت نمیای خونمون منم دوست ندارم بد ...
همينو بگو
بگو بدون شوهرم جايي نميرم از پسرتون شاكي باشيد نه من