2777
2789

مادرشوهر و خواهرشوهر منم عالین..هرجا نشستم ازشون تعریف کردم،همه هم جوری نگات میکنن انگار باور نمیکنن ولی برام‌مهم‌نیست..خلاصه اینکه تا حالا کوچکترین چیزی ازشون ندیدم که رنجیده بشم..البته مامانم میگه تو خوبی که اونا هم خوبن😆😆

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میگفتم بهتر از مادرمه مادرشوهرم بعد فهمیدم هر چی میخواستن تیکه بهم بندازن به شوهرم میگفتن اونم میومد تذکر میداد فلان کارو نکن منم میگفتم چه شوهر ایراد گیری دارم ولی الان فهمیدم چه خبره

خخخ داغ کردی.معلومه خیلی کشیدی ازشون

رم کردم😕الان ۲ماهه نه باهاشون قهرم ولی هیچ رفتوآمدیم نداریم واقعا چون تواوج خوبی یکاری میکنن دلم میسوزه برن بهددرک الان میدونم اگ منوببینه شروع میکنه به مخش نوارهمیشگی،خودت نمیای ،دادشمونمیفرستی ،برادرزادمو نمیاری،....یکی نیس بخش بگه تواصن یادتومیاد یه دادشی داری به اسم سلیم وبرادرزاده ای به اسم ثمین😕😕نمیدونم فازشون چیه برن بهدرک 

کاربرمامان ثمین توپولو هستم به خاطر تاپیک اودلار قطع دسترسی شدم😑😑😑رای ین ین خره😕قبل ازخره رو برعکس بخونین
منم دارم خیلی دوسش دارم همیشه پشتمه

مواظب باش خودت رو چشم نکنی همین دوستم دور از جون شما چشم حسود کور       شوهرش بهش خیانت کرد ناز مادر شوهرش آگاهش کرد اونم طلاق گرفت طفلک 

مادرشوهر و خواهرشوهر منم عالین..هرجا نشستم ازشون تعریف کردم،همه هم جوری نگات میکنن انگار باور نمیکنن ...

خدا واست نگهشون داره عزیزم

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏

مادرشوهرم از مامانم بيشتر هوامو داره البته بنده خدا مامانم شاغل هس

بخدا رود زايمانم ميبردم رو دستشويي بشينم بعد موقع يلند شدنم اگه صداش نميكردم ناراحت ميشد

يا همنطوري ك راه ميرفتم دستمو ول نمكرد

يا موقع عمل مامانم ميگف گفتم خداكنه بچه سالم باشه گفته بچه ميره و مياد ايشالا سحر سالم باشه☺️

يا الان صبحا بچم رو ميگيره ك من بخابم وكارامو كنم

همشم ب پسرم ميگه بايد اول اسم مامانتو ياد بگيري

يا ديروز تو خيابون بوده حلوا نذري بهش دادن اومده دم در نصفشو داده بمن بعد رفته دور خريدش

اينا رو گفتم ك بگم ولي بازم با اين وجود توي بعضي مسايل مادرشوهره😂و منم ب حرمت اين روزا حرفي نميزنم بهش و اينكه حرفي نميزنم باعث شده شوهرم خيلي خوشال باشه از رابطم با مادرش

اومدی اینجا از خوبی قوم شوهرت میگی اینجا تا یه مشکل ازشون پیدا نکنن ولت نمیکنن😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
رم کردم😕الان ۲ماهه نه باهاشون قهرم ولی هیچ رفتوآمدیم نداریم واقعا چون تواوج خوبی یکاری میکنن دلم می ...

بیخیال خواهرشوهرا.با همون مادرشوهر  خوب باشیم‌کافیه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)