2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه لحظه میاین

296 بازدید | 23 پست

سلام 

همسرم یواشکی سیگار می‌کشه قبلا فهمیده بودم و بهش گفتم اونم بهم قول داد که بعضی وقتا بکشه و هر وقت کشید بهم بگه اما امروز متوجه شدم که دوباره سیگار می‌کشه و بهم نمیگه 

به نظرتون چطور باید بهش بگم و دلخوریم رو نشون بدم

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  

هرچقد کنترل کنی اون تا نخاد کنار نمیزاره فقط باعث میشه بهت دروغ بگه نظر من اینه که یه غر بزن بهش و دامه دار نکن منم همسرم میکشه سیگار بهش گفتم من راضی نیستم و بوی سیگارت اذیتم میکنه وقتی میایی سمتم الان قبل اینکه بیاد خونه اینکار نمیکنه گفتم هر وقت دوست داشتی بزار کنار منم شاد کن دیگه پیله نشدم بهش چون بدن خودش و زندگی خودش به من که ضرر نمیزنه

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجور نشون بده نمیخای منعش کنی یااین قصدونداری چون مرداسریع جبهه میگیرن ولجبازی میکنن....

بگو برای سلامتیت میگم..واقعاضررداره...

نگو دیگ نباید بکشی این جور صحبتای تحکمی بدترمیکنه...

منم شوهرم ازم مخفی میکرد وقتی ام که فهمیدم گفتم هرکاری از دستم بربیاد انجام میدم تا کنارش بزاری ولی وقتی ناراحت میشد یا بیرون بود میکشید .دیگه بهش گیر ندادم یه مشاورم بهم گفت اینجور اعتیادارو خودشون باید به یه جایی برسن که کنار بزارن به حرف دیگران و تهدید نیست

این نیز میگذرد 
عزیزم فک نمیکنم بتونی کاری بکنی همسر منم همین کارو می‌کنه🙁

😞

هنوز یه ماهم نشده که عروسی کردیم 

ناراحتم از این که زد زیر قولش

دقیقا منم همینارو گفتم بهش و دیگه بیخیال شدم

واقعیت همنه ادامه بدی بیشتر خودت اذیت میشی خب بزار بکشه وقتی دلش به سیگار خوش .نه اینکه سلامتیش واسم مهم نباشه ها بیشتر از جونم دوسش دارم ولی من کاری کهاز دستم میومد واسش انجام دادم باقیش با خودش

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
واقعیت همنه ادامه بدی بیشتر خودت اذیت میشی خب بزار بکشه وقتی دلش به سیگار خوش .نه اینکه سلامتیش واسم ...

درسته من گاهی ناراحت میشم از اینکه چقد ضربه می‌زنه به خودش ولی با خودم میگم من که گفتم بهش دیگه بیشتر کاری ازم برنمیاد

واقعیت همنه ادامه بدی بیشتر خودت اذیت میشی خب بزار بکشه وقتی دلش به سیگار خوش .نه اینکه سلامتیش واسم ...

ممنون بخاطر حرفات 

بیشتر ناراحتیم از اینه که بهم قول داده بود. هر وقت کشید بهم بگه