2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 23 پست
ممنون بخاطر حرفات  بیشتر ناراحتیم از اینه که بهم قول داده بود. هر وقت کشید بهم بگه

بهت بگه که چی بشه مثلا؟بعدها روش باز شه دیگه نمیتونی جمعش کنیا حالا الان هی بگو نه نمیذارم ولی نمیتونی .اونم میاد قشنگ تو خونه میکشه همه جارو بوی گند میگیره .ولش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بخاطر حرفات  بیشتر ناراحتیم از اینه که بهم قول داده بود. هر وقت کشید بهم بگه

مطمئن باش خودش بیشتر از تو ناراحت اینکارو میکنه ولی یه جور بیماریه عزیزم تا واقعا اراده نکنن نمیتونن کنار بزارن 

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

بنظر من اصلا به روی خودت نیار که فهمیدی،بخای بهش گیر بدی تازه روش باز میشه و بدتر میکنه و دیگه جلوی خودتم راحت سیگار میکشه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

نمیدونم منطقیه یا نه 

اما من نمیزاشتم همسرم منو ببوسه یا بعدش میرفتم دهنمو میشستم صورتمو میشستم با صابون شبا توبغلش نمیخوابیدم که بوی سیگارت اذیتم می کنه از سرکار کت می اومد بغلش نمی رفتم 

کاملااااا ممممعععمممووولییی بدون عصبانیت حتی گاهی می گفتم چقدر بدبختم من که نمیتونم عشقمو بغل کنم و از این حرفا کاملا با ارامش

یه روز گل خرید اومد خونه گفت امروز سه روزه که سیگار نکشیدمو دیگه نمیکشم😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
گفتن یا نگفتنش به تو فرقی نداره که ولش کن

میترسم بعداً بیشتر بکشه 

به نظرتون بهش درباره ی این که فهمیدم چیزی نگم ؟

از یه طرفم می‌خوام از این که زده زیر قولش خجالت بکشه 

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  
میترسم بعداً بیشتر بکشه  به نظرتون بهش درباره ی این که فهمیدم چیزی نگم ؟ از یه طرفم می‌خوام ا ...

چرا بگو گفتم که غر هم بزن اما ادامه دار نکن حرفت بزن بگو باقیش پای خودت 

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

ببین من قبل ازدواجم شوهر سیگار میکشید ولی نه زیاد مثلا هر هفته یک بسته اونم چون کلا یک سری تز بین دوستاش بود که سیگار برگ خفن فندک زیپو خیلی باکلاسی مش.روب نخوری عقایدت قدیمی و... تا این که با من ازدواج کرد گفتم کیان من با سیگار مشکل دارم اینا رو باکلاسی نمیدونم حالم بد میشه یا من یا تز خفن بودن اونم الان گذاشته کنار مگه هر ازگاهی اونم وقتی روش خیلی فشاره از کار وکاملم نه در حد فقط ردشن کنه یک پک بزنه بعدم بندازه اشغالی ببین دردش چی که میکشه

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜