2777
2789
عنوان

چقدر فقر فرهنگی بسه دیگه

1055 بازدید | 76 پست

چقد این مردا فقر دارن .من چند روز پیش آیدیمو گذاشتم واسه کارهای بافتنی بود .مردا میان پی ویم .خب برادر من مگه خاهر مادر نداری خودت .چقدر کمبود .چقد بدبختین شماها آخه .یکم درست باشین .بخدا زشته .با این کاراتون زندگی بقیه رو بهم میریزین

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنن همه اینکارن یه تیر میندازن تاریکی ببینن 

کسی پا میده یا نه

از بس ندید بدیدن بیچاره ها 

الان باز یه عده میان میگن حجابتو رعایت کنی کاریت ندارن!!!!!!!! در صورتی که بعضیا اسب مادم ببینن تحریک میشن 

دوست چادری دارم من که اتفاقا بیشتر مزاحمت درست میشه واسشون 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
من تو اینیستا عکسم با شوهرم حتی نوشتم متاهل بازم گیر میدن بهم خیلی خرابن 

انقدر زنای متاهل پررو و بی حیا میشناسم که.......

خوب اون مرد نامرد هم با خودش میگه ببخشید اینم یکی مثل بقیه

واسه خودمم خیلی زیاد پیش اومده

فک میکنن همه اینکارن یه تیر میندازن تاریکی ببینن  کسی پا میده یا نه از بس ندید بدیدن بیچاره ه ...

بس که تو جامعه خرابی زندگی میکنیم.. حالا هی بگین چرا مردا حساسن.. خب اونایی که خودشون دنبال این داستانا نیستن بدشون میاد و این رفتارا هم تو جامعه میبینن.. بله به چادری زن همسردار به هیچ کس رحم نمیکنن.. بخدا طرف حلقه رو تو ست یکی از همکارای دختر من دیده بود بهش درخواست دوستی داده بود گفتیم بهش ایشون همسر داره گفت آره حلقه رو دیدم منم تلاشم رو میکنم.. تیپشم یه آدم موجه و روشنفکر درخواستشم تو یک فروشگاه خوب تو شهرک غرب داده بود یکی از مناطق شمالی تهران.. از همه جور آدمی برمیاد

به کی میگی😧

ب اون آشغالایه بی ناموسی ک سر صبحی منو با شوهرم دعوا انداختن.اومده میگه سلام آبجی ساعت ۵ صبح .تا اومدم بلاک کنم شوهرم دید.میگه کیه گوشیو از دستش کشیدم 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
بس که تو جامعه خرابی زندگی میکنیم.. حالا هی بگین چرا مردا حساسن.. خب اونایی که خودشون دنبال این داست ...

هههع....من چی بگم تو اداره همسرم یه زن چادی که یه بچه اورده نوزاره و دومیشو حاملس کلی رو مخ همسرم رژه میرفت و میره که باهاش دوست شه چی

فقط لعنت میکنم این زنای خونه خراب کنووووو

من تو اینیستا عکسم با شوهرم حتی نوشتم متاهل بازم گیر میدن بهم خیلی خرابن 

منم الان عکسای پروفایلم شوهرم هست 

خب مثلا ک چیشونو ثابت کنن .پستای مریض

هههع....من چی بگم تو اداره همسرم یه زن چادی که یه بچه اورده نوزاره و دومیشو حاملس کلی رو مخ همسرم رژ ...

اره زنها هم بلانسبت شماها خیلی بی چاره و بدبختن .توی دوتا جنس هست هم مرد هم زن .ولی ماها ک بی گناهیم چ تقصیری داریم 

انقدر زنای متاهل پررو و بی حیا میشناسم که....... خوب اون مرد نامرد هم با خودش میگه ببخشید اینم یکی ...

آخه همه مثل هم نیستند من تیپم سادس نه آرایش آنچنانی دارم مجردیم انقدر گیر نمیدادند که قرتی بودم ولی الان😔

خودشناسی DNA plus
بس که تو جامعه خرابی زندگی میکنیم.. حالا هی بگین چرا مردا حساسن.. خب اونایی که خودشون دنبال این داست ...

دقیقا شوهر منم خیلی حساسه .واقعانم ک حق داره .دوره بدی شده .آقا من اومدم اینجا آیدیمو گذاشتم ک خانومایی ک خاستن بیان پیویم.ن اینکه مثلا مردا چه کاری میتونن باهام داشته باشن