2777
2789
عنوان

چقدر فقر فرهنگی بسه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 76 پست
چقدر چندش😒

اره میبینیش تو رو خدا

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد کدوم بدبختی میخاد زن این بی ناموسا بشه .زنشونم تقدیم بقیه میکنن

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
وای 😱😱چه بدبخت بوده طرف ندید بدید 

اره خاک بر سر عقده ای 

نه به شوهرم 😲

آره درست میگی منم دیدم یه بار ی دختره بود خیلیم تپل بود. از قصد سینه هاشو میزد ب شوهرم .فکر کن داشت رد میشد توی ی جایی ک سه متر بود یعنی جا بود واسه رد شدن. بعد اون اینجوری کرد. بعد من نگاش کردم. میخندید

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
یا خدا😱 عجب عوضی بوده

ی هیکلو قدی داشت ک اگه درو وا میکردم معلوم نیس چی میشد .مگه میشه از دست اینطور کسا در رف .زندگی مردم رو خراب میکنن .بخدا حالا هروز هم شوهرم میره .حفاظ درو میکشم قفل میکنم .مث این زندانیا 

اره خاک بر سر عقده ای 

خاک برسر عکسشم حالا داده بریم واسش خواستگاری 😆😆اینجور آدما همه شون علاف بیکار ببین چه بدبخت بوده نشسته پست شماروخونده ومزاحم شده 

فقط همین که ✋✋✋خاااااک توسربدبختش

ی هیکلو قدی داشت ک اگه درو وا میکردم معلوم نیس چی میشد .مگه میشه از دست اینطور کسا در رف .زندگی مردم ...

شوهر منم در قفل میکنه می ره خیلی مواظب باش اول خواستی برای بیرون از چشمی چک کن منم تنهام چجوری میام بیرون دور سریع میبیندم 

خودشناسی DNA plus
آره درست میگی منم دیدم یه بار ی دختره بود خیلیم تپل بود. از قصد سینه هاشو میزد ب شوهرم .فکر کن داشت ...

اره دقیقا منم با شوهرم بیرون بودیم ۲  ۳ تا دختر تو ماشین بودن .نگهداشته بودن تو ترافیک بود.دخترا از این بی حجابا سر لختا .بعد گف این با این چادر و پتو باید شوهر داشته باشع .ماک اینطوریم هنو باید دنبال ...بگردیم .شوهرم گفت تُفمم روت نمیکنم چی برسه نگات کنم .تو مثل سطل آشغال میمونی واسه مردا .حالشو گرف😅😅😅😅

خاک برسر عکسشم حالا داده بریم واسش خواستگاری 😆😆اینجور آدما همه شون علاف بیکار ببین چه بدبخت بوده ن ...

اره با اون قیافش ب دو قرون نمی ارزه .بخدا خیلی بدبختن .ببین چقد بیکار و علافه ک نشسته پست منو خونده بقول شما .اینا ی مشت حرومزادن 

اره دقیقا منم با شوهرم بیرون بودیم ۲  ۳ تا دختر تو ماشین بودن .نگهداشته بودن تو ترافیک بود.دختر ...

وا چ آدمای بی ارزشی بودن احمقا

خوبشون کرده 

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
اره با اون قیافش ب دو قرون نمی ارزه .بخدا خیلی بدبختن .ببین چقد بیکار و علافه ک نشسته پست منو خونده ...

عزیزم اینجا به نظرنی نی سایت زنا هستن همه خوانده هاش مردن الان دیگه به عینه بم ثابت شد😒