2777
2789

این چیزای گیاهی و زعفرون و ... ریسک داره

روغن کرچک بخور دکتر بهم گفت

تو کلاس بارداری به ما گفتن ۱ قاشق گلاب بیشتر نشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی بخورم؟چقدر باید بخورم؟روغن کرچک. خودتونم امتحان کردین؟

من تو هفته اخر که رفتم دکتر بهم گفت روزی ۲ قاشق بخور

البته من دیدم جواب نداد نصف شیشه خوردم😂😂😂

البته برا من اثر نکرد ولی میگن خیلیا رو جواب داده

اناناس هم دهانه رحم رو نرم میکنه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

دکترم که فقط واس زردی گفت عرق کاسنی و شاطره بخور

و هفته اخر هم شربت زعفرون رقیق ولی من نمبخام بخورم چون بلد نیستم رقیقش چجوریه همیشه دستم یهو زیاد میره...شما الان درد و انقباض ندارین من در طول روز بخصوص شبا خیلی دارم

پیاده روی هم نمیتونم بکنم انقد سنگین شدم یکم راه میرم مچ پام و کف پام درد میگیره

فقط ورزش لگن میکنم

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
دکترم که فقط واس زردی گفت عرق کاسنی و شاطره بخور و هفته اخر هم شربت زعفرون رقیق ولی من نمبخام بخورم ...

چرا درد میگیره مخصوصا شبها که خیلی سفت میشه

پیاده روی هم میرم.دکترم شنبه بهم گفت بافت دهانه رحمت نرم شده ولی میخواستم زودتر کمک کنم تا باز بشه😉

تا الانم دوبار رفتم بیمارستان برای انقباض اما کاذب بوده

چرا درد میگیره مخصوصا شبها که خیلی سفت میشه پیاده روی هم میرم.دکترم شنبه بهم گفت بافت دهانه رحمت نر ...

من نرفتم بیمارستان فقط زتگیدم زایشگاه برام توضیح دادن کی بیایم گفتن شکم اول چون درد رو نمیشناسن زود میان و مجبورن دوباره برگردن

گفت درد زایمان شدیده و ممتد اینطور نیس اون لحظه دودل باشی بیمارستان بیای یا ن خودت میدویی میای

فقط گفت مواظب تکوناش باش اگه لک خون دیدی و کیسه اب پاره شد اورژانسی بیا

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود