nazanin_7465 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 174 عنوان بچه ها بیاید کمکم کنید اعتماد به نفسما بالا ببرم. 86 بازدید | 23 پست سلام .دوستان میخوام برم گواهینامه بگیرم اما اصلا اعتماد به نفس ندارم همش حس میکنم که یاد نگیرم بهم بخندن یا ضایع بشم😢😢😢😢 میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!! 1397/07/04 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin_7465 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 174 کلا خودم تنها مغازه نمیرم چون هول میشم استرس میگیرم نمیدونم چمه شروع میکنم تته پته کردن😢😢😢 میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!!
آنید۷۵ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 4530 منم دقیقا همین طور بودم اما همش بگو مگه خنگم ک یاد نگیرم مطمین باش موفق میشی هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
sadafk عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 2631 برو بابامن ازهفده سال بابام ک یادداد بدون هیچ یادکرفتنی گفت بشین و همون موقع رفتم چیزی نداره ک یادنگیری سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
nazanin_7465 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 174 برو بابامن ازهفده سال بابام ک یادداد بدون هیچ یادکرفتنی گفت بشین و همون موقع رفتم چیزی نداره ک ... یعنی میتونم منم میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!!
النازشونم عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 3591 ببین داداشم یه دوستی داشت 9 بار افتاده بودآخرشم پول دادن خریدن 😂بابای منم گواهینامشو مجبور شد دوباره بگیره بعد سی سال رانندگی افتاد😂مامانم همون دفعه اول قبول شدمطمئن باش قبول میشی خیلی خیلی زود یاد میگیری میشی شوماخر شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
8277mari عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 316 به مربی داری ک وظیفشه بهت یاد بده پس مطمعن باش اون انقدر تجربه داره ک به همه رانندگی یاد بدهبعدشم رانندگی اولش یه خورده سخته ولی بعدش مث راه رفتن میشه برا آدم ناخودآگاه دیگه رانندگی میکنی اولش آدم حواسش باید ب همه چی باشه ولی با تمرین حل میشه و بهار زنی دیوانه و سرخوش بود که در میان خنده هایش گریه میکرد.😊🌱🍃
nazanin_7465 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 174 منم دقیقا همین طور بودم اما همش بگو مگه خنگم ک یاد نگیرم مطمین باش موفق میشی شما بار اول تونستی یا چند بار رد شدی؟اسونه مسخره نمیکنن اگه نفهمیدی چیزیا میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!!
sadafk عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 2631 یعنی میتونم منم اره چیزی نداره ک اصلا برو حالمیده رانندکی بدون ارس برو ترسیم نداره البته سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
nazanin_7465 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 174 ببین داداشم یه دوستی داشت 9 بار افتاده بود آخرشم پول دادن خریدن 😂بابای منم گواهینامشو مجبور شد دوب ... تورا خدا دعاکن برام اخه به شدت حساسم میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!!
آنید۷۵ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 4530 شما بار اول تونستی یا چند بار رد شدی؟اسونه مسخره نمیکنن اگه نفهمیدی چیزیا ن بابا چ مسخره ای همه ها خدا رو شکر گرفتار کار خودشونن کسی کار به کار کسی نداره من تو تای ایین نامه رو دفعه اول .و شهری دفعه سوم قبول شدم هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
nazanin_7465 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 174 به مربی داری ک وظیفشه بهت یاد بده پس مطمعن باش اون انقدر تجربه داره ک به همه رانندگی یاد بده ... همش به خودم میگما اما دوباره میگم من نمیتونم...به خدا خنگم نیسم خیلی استرس میگیرم اینجور مواقع میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!!
8277mari عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 316 تاحالا پشت فرمون نشستی؟ و بهار زنی دیوانه و سرخوش بود که در میان خنده هایش گریه میکرد.😊🌱🍃
nazanin_7465 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 174 ن بابا چ مسخره ای همه ها خدا رو شکر گرفتار کار خودشونن کسی کار به کار کسی نداره من تو تای ایین نامه ... عزیزم خوش به حالت کاش همیشه موفق باشی میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!!
8277mari عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 316 همش به خودم میگما اما دوباره میگم من نمیتونم...به خدا خنگم نیسم خیلی استرس میگیرم اینجور مواقع استرس طبیعیه خو میخای یه چیز جدید رو تجربه کنی.استرستو تبدیل ب لذت کن بدون ترس برو جلو💪💪 و بهار زنی دیوانه و سرخوش بود که در میان خنده هایش گریه میکرد.😊🌱🍃