2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

131 بازدید | 28 پست

بچه ها میخوام لب تاب بخرم البته اگه پولم برسه ۵ تومن دار و ندارمه😞😞

بنظرتون میشه چیزی خرید؟؟؟ اگه مارک خاصی دارید و راضی هستین بهم بگین ...

خیلی ممنون

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم بتونی لپ تاب دسته دوم بخری با توجه به گرونی خواهر من که ۴سال پیش خریدیم بعداز کلی تحقیق مارک خوب وکارایی بود اسمش اچ پی خیلی خوبه

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

اول بهترین مارک لپ تاپ برای شما که دیگه بچه نیستید و میخواید استفاده مفید کنین ایسوز پیشنهاد میکنم یعنی تا اونجایی که میتونین سعی کنین ایسوز بخرین اما خود من لپ تاب در واقع تبلت ویندوز جی ال ایکس دارم و ازش راضیم هم کوچیک و جمع و جوره هم قیمتش به مناسب مناسبه و چون محصوله ایرانه یه برتری نسبت به سایر مارک ها داره براتون 

با افتخار محسنی ام😍💙
فکر کنم بتونی لپ تاب دسته دوم بخری با توجه به گرونی خواهر من که ۴سال پیش خریدیم بعداز کلی تحقیق مارک ...

میترسم بهم بندازن دست دوم مشکل دار باشه🙄

خدایا شکرت  
 میترسم بهم بندازن دست دوم مشکل دار باشه🙄

خب حتما با یه کسی که تو خرید لپ تاب خبره هستش برو وگرنه چیز خوبی گیرت نمیاد

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم