2777
2789
عنوان

بچه ها وسواس گرفتم😢

186 بازدید | 22 پست

با گوشی بازی میکنم بعدش عذاب وجدان دارم برا بچه ضرر داره!

سردم میشه استرس میگیرم

میخندم استرس میگیرم برا بچه ضرر نداشته باشه به غذاها توجه میکنم توش نعنا یا گشنیز باشه استرس میگیرم یکم کمرم درد میگیره فکرای بد میکنم ترشحاتم زیاد میشه میترسم تورو خدااا برام دعا کنید خسته شدم😢😢

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

الانم نوشتم گریم گرفت ..میترسم خییلی از همه چی میترسم از همه چی حتی جلو تلویزیون دراز میکشم حس میکنم تلویزیون امواج داره وقتی تلویزیون سیگنالش میره حس میکنم پارازیته دستم و میزارم جلو شکمم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس من من بیخیال ترم شدم

ببین خیلی استرسم کمه ها ولینگرانیم بیشتره الان همشون یجا جمع شدن بغضم گرفته

خیلی بده آدم نگران و استرسی بچه شم اینطور میشه

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
این چیزا عادیه، شمام که قبلا یه سقط داشتی کاملا طبیعیه ولی خودت سعی کن زیاد توجه نکنی

برام دعا کنید اروم بشم..

خیلی بده آدم نگران و استرسی بچه شم اینطور میشه

نه استرسی که اذیتم کنه نیست انگاری دارم همه چیو چک میکنم اکی باشه الان دیگه اذیت شدم چون همه چی باب میل ادم نیست

بشین با نینیت حرف بزن انقدر خوبه برو تو نت لباس برا نینیت ببین کل نگرانی هات بر طرف میشه

جدی!!

تازه اولشم هستی,فرسوده میشی که

شاید بخاطر هورموناس که افسرده شدم