سلام شما چقدر به عطسه زدن و اینکه میگن نشونه صبر کردنه اعتقاد دارین؟؟؟
🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
الان اینو بگم بهم میگین خرافاتی ولی به خدا دارم جدی میگم بچه که بودم ۷یا۸سالم بود عطسه زدم بابام گفت جاندیا عطسه کرد فکرکنم امروز صلاح نیست برم حقوقمو بگیرم فرداش که رفته بود برگشتن بهش گفتن دیروز حقوقا تو حساب نبودن امروز صبح واریز شده شوهرمم چندین بار کار داشته عطسه کردم رفته کارش عقب افتاده نشده بابام هم همیشه میگفت عطسه جاندیا صبره
👇👇👇خانما آقایون لیدی اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆 من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁 وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
حتی یبار خیلی بی پول بودیم عطسه کردم به بابام گفتم فردا برو بانک پولتو میدن دقیقا یادمه با اینکه وقتش نبود بره واسه حقوق ۳۰ام بود یکی دوروز مونده بود به واریز فرداش که زنگ زد به رئیس بانک گفته بود آره واریز شده
👇👇👇خانما آقایون لیدی اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆 من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁 وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
اتفاقا ما امشب داشتیم در مورد مشکلاتمون میحرفیدیم یهو من عطسه زدم مامانم گفت خدا میگه صبر کن درست میشه از قضا منم چندشبی شروع کردم به دعا و قرآن خوندن برای مشکلاتمون یعنی این میتونه نشونه باشه
🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا