2777
2789
عنوان

شوهرم...

265 بازدید | 8 پست

الان س ساعته کارش تموم شده خیلی خسته وداغون بود معلوم نیس کجارفته.صددفه زنگ زدم بش برنمیداره.

اومدچه برخوردی داشته باشم تاخوب بفهمه منونبایدتنها بذاره و...

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

توروخدا اذیتش نکن 

این مردای بدبخت ما از صب تا شب دارن جون میکندن تا این زندگی رو تو این سختی نگه دارن گناه دارن به خدا ما هم هی غر بزنیم و باد کنیم براشون

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدخونه مهربون باش ازش پذیرایی کن بگوچقدردیراومدی نگرانت شدم 

بخوای عکس این عمل کنی واز بدو وروددادبزنی میگه خوشم اومده به توربطی نداره چرادیراومدم😒

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دعوا نكن چون مردي كه خسته باشه بدتر مقصرت ميكنه والا

متاسفانه معتاده.

خب توی این س ساعت کجامیره.نبایدجوابموبده.

کارهرشبشه.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
اومدخونه مهربون باش ازش پذیرایی کن بگوچقدردیراومدی نگرانت شدم  بخوای عکس این عمل کنی واز بدو و ...

دقیقاایناروبهم میگه میگه فوضولیش باتونیست و...

اي وااايييي...خب چرا تركش نميدي عزيزم؟

چندین باررفته توترک امامیگه هوسش ول کنم نیس‌.😔