2777
2789

سلام شوهرم میگه طلاهاتو بفروش پول میذارم روش خونه میخرم بزنم به نامت به نظرتون قبول کنم؟  میترسم بفروشم فردا گرون تر بشه پشیمون بشم 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این اوضاع بازار امروز بفروشی 2 روز دیگه خونه بخری ضرر کردی

لحظه ای میره بالا

صبر کن تا ثابت بشه قیمتا

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مغازه دار الان طلا میخرن از ما؟! 

آشناس گفته میخرم 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

اول برو خونه رو قولنامه کن یه مقداری که داره رو پیش بده بعد بیا طلا هاتو بفروش. بفروشی نگه داری دستت و بیفتی دنبال خونه ضرر میکنی. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن