2777
2789
عنوان

مادرها بیاین

74 بازدید | 13 پست

چشم های پسرم البته چشم چپ فقط آبریزش داره قرمز شده و الان میبینم قی کرده از خواب پاشده 

نمیدونم چرا

قطره چی بریزم ؟استریل چشمی؟

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالم بود نمیدونم علتش چیه😢

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

چایی پررنگ دم کن بذارسرد وکهنه که شد باهاش اطراف چشمشو تمیزکن احتمالا حساسیته بیشتر طول کشید  ببر دکتر

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
نوزاده؟ اگه نوزاده میگن شیر مادر  خیلی کمک میکنه چند قطره  شیرتو بریز تو چشمش

دوسال و دوماهشه

چایی پررنگ دم کن بذارسرد وکهنه که شد باهاش اطراف چشمشو تمیزکن احتمالا حساسیته بیشتر طور کشی  بب ...

شوهرمم گفت چایی رو ولی ترسیدم نکنه بدتر شه😢

نه چند وقتشه

دوسال

سالم بود نمیدونم علتش چیه😢

مطمین باش چیز خاصی نیست شاید چشمش یکم باد خورده توش ممکنه یه پمادی چیزی بهت بده دکتره براش استفاده کنی ولی دکتر ببر خیال خودتم راحتتر میشه عزیزم

مطمین باش چیز خاصی نیست شاید چشمش یکم باد خورده توش ممکنه یه پمادی چیزی بهت بده دکتره براش استفاده ک ...

دکتر خودش مسافرته تا یک شنبه😢😢😢پیش دکتر دیگه ای نمیبرم