2777
2789

90 درصد علت اینکه من چن ساله نماز نمیخونم اینکه از پشت سرم میترسم موقع نماز خوندن

حس میکنم کسی پشتمه یا جن و فکرای ترسناک 

نمیدونم درکم میکنین یا نه ولی خیلی محتاج کمکتونم.لطفا بگین چیکار کنم.دلم برا نماز خوندنم تنگ شده.

هر چه قدر تلاش میکنم نمیتونم این افکارو از ذهنم دور کنم

صواب داره به خدا.اگه راهکاری بلدید که بتونم نترسم و این فکرارو نکنم کمکم کنین

نتم آخراشه.اگه ج ندادم یعنی نتم تموم شده ولی مطمعن باشین که میخونم نظراتتونو.ممنون میشم کمک کنین

خدایا شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزديك ديوار نماز بخون 

منم يكم اينجوريم بيشتر وسط حال نماز ميخونم كه فك ميكنم امنتره

دركت ميكنم

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه

فکر کن همه چی تحت سلطه خداست

جن و انس

موقع نماز خوندن تو داری با خدا حرف میزنی

بر حسب محال هم اگه جنی چیزی باشه تا خدا هست چرا غمت باشه

مطمئن باش خدا محافظ بنده هاشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

عزیز دلم به این فکر کن که وقتی داری خدا صحبت می‌کنی هیچ موجودی نمیتونه بهت آسیبی برسونه ،خدا خیلی مهربونه ،و مراقب همه ی ما انسانها ❤❤❤

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉

سوره ملک و با زعفرون بنویس با حالت وضو (البته اون روز باید نمازت و بخونی مثلا جای شلوغ که نترسی ) بعد بنداز داخل گلاب بعد بخور ترست میره

سعی کن جایی نماز بخونی که یکی دو نفر باشن 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

فقط واسه نماز اینطوری هستید؟ مثلا موقع اشپزی چی؟ تو دستشویی چی؟ وقتی میخوابید؟ این موقع ها نمیترسید یه جنی چیزی از پشت بیاد؟ چون اگه همیشه میترسید که بهتره برید پیش روان شناس ولی اگه فقط واسه نمازه یه بخشیش توجیه خودتونه یه بخشیش هم وسوسه شیطان

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!