2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بستگی به وزنش داره که بره بالا

.دختره من تا دو ماه پیش که شیش ماهش بود یک میبست.جوجس

تیکر رسیدن به وزن دلخواه😍😍😍😍    من میتونمممممممممم مییییتونم چون با اراده و محکمم 💪💪به همه ثابت میکنم اینو
روزی ۳تا هم اگه هوض کنی تو یک‌ماه بشمار چقد میشه همون اندازه بخر مثلا صب تا طهر باید عوص کنی بعد تا ...

توزاد زود به زود باید عوض کنی

والامن دقیق نمیدونم آخه هرنوزادی فرق میکنه

شایدسه روز یه بسته تقریبا 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
روزی ۳تا هم اگه هوض کنی تو یک‌ماه بشمار چقد میشه همون اندازه بخر مثلا صب تا طهر باید عوص کنی بعد تا ...

وای من روزی ۸تا۹ عوض میکردم نی نیم روزی ۸بار پی پی میکرد 😂😂😂شیرخودمو میخورد دکتر گف اشکال نداره 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

حداقل روزی ۶ تا نوزاد میخواد تند تند پی پی میکنه سایز یک کم بگیر زود کوچیک میشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
توزاد زود به زود باید عوض کنی والامن دقیق نمیدونم آخه هرنوزادی فرق میکنه شایدسه روز یه بسته تقریبا ...

اره روزای اول ولی بعدا بهتر میشه البته من‌تواهرم‌۲ماهشه  هنوز سایز یک‌میندیم‌سایز ۲ میوفته از پاهاش ریزه میزس 

2تا6کیلو بگیر  براش من کلی مادک خارجی و مولفیکس اینابستم اخرش مای بی بی ک ارزونتربود بهش ساخت شمام از ی مارک خوب 4بسته 2تا6کیلو بگیر .مای بی بی خیلی سفتو خوبه ب نظرم چون پی پی شون رقیقه ازکنارامیزنه بیرون ولی این مارک اصلانمیزاره

الله⁦❤️⁩