2777
2789
عنوان

ميگرن شديد

582 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من ميگرن دارم و تقريبا دو سال پيش بخاطر بحران روحي كه داشتم ميگرنم خيلي شديد تر شد

يه مدت زير نظر دكتر قرص هايي مصرف كردم كه هيلي بهتر شدم اما باز چن وقته حتي با شدت بيشتر برگشته

مثلا اين بار نزديك پنج روزه سردرد خيلي بد دارم طوري كه هيچ كاري نمي تونم كنم فقط گهگاهي گريه ميكنم به حال خودم😔

خواهش ميكنم برام دعا كنيد بلكه دعاي دسته جمعي جواب داد و خوب شدم و ازين درد راحت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاملا ميفهممت

از داروخانه پد ضد ميگرن بخر بذار روى پيشونيت توى يه اتاق ساكت و خنك و تاريك دراز بكش انشاالله بهتر بشى

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
عزیزم روغن بنفشه از عطاری بگیر هرشب دوتا قطره توی دوتا سوراخ بینیت بنداز .من سه ماه استفاده کردم الب ...

واقعا؟ من بابام واسم گرفت یه بار ریختم فکر کردم زمان درد باید بریزم، دیدم تاثیر نداره، دیگه استفاده نکردم. 

كاملا ميفهممت از داروخانه پد ضد ميگرن بخر بذار روى پيشونيت توى يه اتاق ساكت و خنك و تاريك دراز بكش ...

واقعا تاثير داره؟؟ من كه همششش خوابم يني كار ديگه نميتونم كنم باورتون نميشه ديشب از نه شب تا امروز ١٢ ظهر خواب بودم يني اصلا ديگه زمانو گم كرده بودم نمي دونستم ساعت چنده