سلام دوستان،دخترم وارد ۱۸ماه شده خیلی وضعیت پوشک گرون شده واقعا دیگه از پس هزینه پوشک و شیرخشک و این چیزا نمیشه بر اومد،از صب شروع کردم که از پوشک بگیرم رفتم براش شورت اموزشی هم گرفتم حالا یبار تو صندلیش جیش کرد دوبار تو شورتاش،بااینکه قیل اینکه جیش کنه بردم که جیش کنه نکرد،بنظرتون چیکار کنم،لطفا از تجربیاتتون بگین،من لایکتون میکنم ممنونم
زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو دستشویی نه که اونجا تازه باید تشویقش کنی وقتی چندبار تو دستشویی جیش کرد بعدش وقتی تو خونه خودشو خیس میکنه اونموقع یه اخمی چیزی که بفهمه جای جیش اینجا نیست
😃😃😃پسر منم اولش میخندید تازه میخواست سر منو کلاهم بزاره وقتی میدیدم خیس کرده میگفت آب آب یعنی آب ریخته ولی بعده اینکه دعواش کردم دیگه قبلش میگه اتفاقا همین الان اومده میگه پی پی به جیش کوچیکشم میگی پی پی
خخخخخخخخخخخخخخخ خواهرم اگه پول کهنه شور میداشتیم که همون پوشک میخریدم دیروز یک بسته گرفتم نه هزار تومن الان شده شونزده تومن ساعتی گرونمیکنن سیب زمینی ههمیشه میخورن بچه هام امروز توی میدون بار کیلویی سه هزار بود بیرون چهار و پونصد جیب مملکت بیخ صاحبی شده