2777
2789
عنوان

چسبندگی رحم ولوله

906 بازدید | 23 پست

بچه ها می‌خوام بدونم کسی بوده چسبندگی رحم داشته باشه وهیستروسکپی کرده باشه و باردار شده باشه آیا درمان گیاهی هم خوبه میشه کمک کنید من پریودی هام هردوره داره کم تر میشه

9/9/99 مامانم تمام مشکلاتش تموم شده وبه ارامش رسیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت داشتم الان پریودی هام خیلی کم شده حال روحیم خیلی خرابه نمی‌دونم چی کار کنم یعنی هیچ امیدی ندارم رحم جایگزین خوبه به نظرتون

سلام میشه بگین چطور باردارشدین وپیش کدوم دکتر

سلام من به خواست خدا باردار شدم قبلش من رفتم کربلا واز امام حسین خواستم خودش کمک کنه سر یک ماه کمکم کرد شماهم به نظرم قبل از هر دکتری از خدا وامام حسین کمک بخواه اونا از هر دکتری بهترن

سلام عزيزم,,,من پريوديام نامنظم شده مثلا١٧اذر,١٢دي ٣٠بهمن,اين ماه هم قرص اورژانسي خوردم ٢٠شدم

بعد ترشحات زياد۔عفونتم داشتم ولي چندماه پيش دكتر گفت عفونت نداري,,,حالا تخمدونم حس ميكنم باد كردن  درد ميكنن,,,بعد زير شكمم يه دردي مثل پريودي ولي شديد نيست,,,شما هم همجين علايمي داشتين۔۔?ممكنه منم مثل شما باشم۔,,الان نرفتم دكتر بعد تعطيلات ميرم

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  
سلام عزيزم,,,من پريوديام نامنظم شده مثلا١٧اذر,١٢دي ٣٠بهمن,اين ماه هم قرص اورژانسي خوردم ٢٠شدم بعد ت ...

من دردام خیلی شدید بود بدون مسکن آروم نمیشدم فکر نکنم شما مثل من باشی انشالله چیزی نیست پریودم خیلی کم شده بود

من دردام خیلی شدید بود بدون مسکن آروم نمیشدم فکر نکنم شما مثل من باشی انشالله چیزی نیست پریودم خیلی ...

اره منم درحد ٥روز طول ميكشه,,,اره منم درد ميگيره ولي شديد نيست ولي باز مسكن ميخورم

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤