2777
2789
عنوان

خواب عجیبی بود قلبم درد میکنه

59 بازدید | 5 پست

پارسال بابابزرگمو ازدست دادم رحمت خدا رفت

الان حدود ده روز دیگه سال بابابزرگمه 

من باردارم دم اذان مغرب خواب بودم این خواب رو دیدم قلبم درد گرفته 🥲

خواب دیدم توی پارکینگ خونه بابابزرگم داره کاراته بازی میکنه ی سری چوب جلوش میگرفتن میشکوند توی همون سن بالا 

بعد یهو قلبش درد گرفت نشست لب ی نیمکت گفت بهم ی لیوان آب بدین 

من وایساده بودم نگاه میکردم اون طرف نیمکت ی گور کنده شده بود 

ی حشره ملخ مانند اومد بالا پای بابابزرگمو نیش زد که انگار عزراییل  بود 

بابابزرگم ول شد افتاد توی اون گور 

بعدشم از تپش قلب شدید بیدار شدم 😭😭😭😭😭

این چ خوابی بود دیدم 

بنظرتون معنی داره یا چون نزدیک سال بابابزرگمه این خواب رو دیدم چون خیلی وابسته بودم بهش نزدیک سالش داره میشه حالم گرفته بود از قبل🥲😭

صدقه و فاتحی براش بدید 

و اینکه ببینید توی این دنیا بدهی و حق الناسی گردنش نمونده باشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه و فاتحی براش بدید و اینکه ببینید توی این دنیا بدهی و حق الناسی گردنش نمونده باشه

نه برعکس خیلی از پولش رو به بقیه کمک کرده بود خودش بدهی نداشت به کسی از لحاظ مالی

ولی حق الناس مدل دیگه رو نمی‌دونم 

ان شاءلله خیره .حتما ب نیتش صدقه و خیرات بده . مامانم همیشه میگه زن باردار مدام باید دستش ب صدقه و کار خیر باشه .میتونی براش قرآن بخون مخصوصا صلوات آثار عجیبی داره هم برای اموات هم برای خود آدم .هفت بار سوره قدر بخون خیلی ثواب داره 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄