من تو اینجور چیزا نمی تونم خوب صحبت کنم اما سعی کن کمتر به مشکلی که قبلاً برات اتفاق افتاده فکر کنی بیشتر خودت با چیز هایی که بهت آرامش میده مشغول کن تا بتونی این افکار منفی رو از خودت دور کنی مثلا من عاشق دیدن فیلمم...مواقعی که حالم خوب نیست فیلم مورد علاقه مو می بینم یا موسیقی گوش می دم....آشپزی یا هر مهارت خاصی که داری هم خوبه بهت کمک می کنه که آرامش داشته باشی
نمی خواهم شعار بدم ولی یاد خدا هم خیلی آرامش بخشه خودم بعضی از جا از زندگیم که کم آورده بودم با توکل بخدا تونستم موفق بشم...
اگر آدم اجتماعی هستی بیشتر وقت با دوستان و خانودات بگذرون چون اگه آدم تو جمع باشه کمتر افکار منفی سراغش می آید
توی کل دوران بارداریت حتما یک پزشکی کنارت هست دیگه پس نباید از هیچی بترسی چون اون پزشک خیلی در این جور چیزا مهارت داره و حتما می تونه کمکت کنه
ببین این طبیعه که ما به خاطر تجربه تلخی که در گذشته داشتیم از یه چیزی بترسیم و استرس داشته باشیم اما نباید خودمون ببازیم.....به خودت ایمان داشته باش و باور کن که این دفعه می تونی موفق بشی
اگه اعتماد به نفس تو بالا ببری خیلی خوبه من خودم خیلی اعتماد به نفس پایینی دارم و بیشتر مشکلاتم بخاطر اینه چون همش می ترسم یک چیزی رو خراب کنم اما سعی کنم توی این جور مواقع افکار منفی رو از خودم دور کنم و خودمو قوی کنم