2777
2789
بخدا افسردگی گرفتم بعد سقطم امیدوار بودم بچه بعدیم سالم به دنیا بیاد الان بدتر استرس گرفتم آیندم اگه ...

حق داری بترسی منم چون از ماشین خاطره بدی داشتم می ترسم که رانندگی بکنم و همش استرس میگیرم ایشالله این دفعه بچه سالم بدنیا می آد 😘😘😘😘

هیچ به خودت استرس وارد نکن و امید داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری

من تو اینجور چیزا نمی تونم خوب صحبت کنم اما سعی کن کمتر به مشکلی که قبلاً برات اتفاق افتاده فکر کنی بیشتر خودت با چیز هایی که بهت آرامش میده مشغول کن تا بتونی این افکار منفی رو از خودت دور کنی مثلا من عاشق دیدن فیلمم...مواقعی که حالم خوب نیست فیلم مورد علاقه مو می بینم یا موسیقی گوش می دم....آشپزی یا هر مهارت خاصی که داری هم خوبه بهت کمک می کنه که آرامش داشته باشی

نمی خواهم شعار بدم ولی یاد خدا هم خیلی آرامش بخشه خودم بعضی از جا از زندگیم که کم آورده بودم با توکل بخدا تونستم موفق بشم...

اگر آدم اجتماعی هستی بیشتر وقت با دوستان و خانودات بگذرون چون اگه آدم تو جمع باشه کمتر افکار منفی سراغش می آید

توی کل دوران بارداریت حتما یک پزشکی کنارت هست دیگه پس نباید از هیچی بترسی چون اون پزشک خیلی در این جور چیزا مهارت داره و حتما می تونه کمکت کنه

ببین این طبیعه که ما به خاطر تجربه تلخی که در گذشته داشتیم از یه چیزی بترسیم و استرس داشته باشیم  اما نباید خودمون ببازیم.....به خودت ایمان داشته باش و باور کن که این دفعه می تونی موفق بشی

اگه اعتماد به نفس تو بالا ببری خیلی خوبه من خودم خیلی اعتماد به نفس پایینی دارم و بیشتر مشکلاتم بخاطر اینه چون همش می ترسم یک چیزی رو خراب کنم اما سعی کنم توی این جور مواقع افکار منفی رو از خودم دور کنم  و خودمو قوی کنم

عزیزم دعایی بهتر از سوره مریم برای بچه دار شدن وجود نداره. مخصوصا صفحه اولش. اگه تونستی صفحه اول رو بنویس با خودت نگهدار یه دعای دیگه هم هست برای استرس و اضطرابه برات میزارم. اسم ۱۴ معصومه ارامش زیادی برات میاره

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

بسم الله الرحمن الرحیم . یا هو یا من هو . یا من لیس الا هو. صلی علی محمد و آل محمد

وجعل الحامل کتابی هذا من کل هم و غم و الم و خوف و مرض فرجا و مخرجا بمحمد و علی و فاطمه و الحسن و الحسین و علی و محمد و جعفر و موسی و علی و محمد و علی و حسن و محمد المهدی صلی الله علیهم اجمعین

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

اگه این دعاها بکارت اومد برای حاجت روایی منم دعا کن

سلام

پیش بینی وقایع آینده کاملا شدنیه و برخی افراد خاص بهش می رسن

اما افراد واقعا اینکاره به قول خودمون نمیان توی کار و بار خدا دخالت کنن و آینده مردم رو بهشون بگن و مشکلات ایجاد کنن.

این افراد رو هیچ کس نمیشناسه چون واقعا گمنام هستند.

یه شعر معروف هست که میگه:

هر که را اسرار حق آموختند/مهر کردند و دهانش دوختند

پس اگه کسی میگه من می تونم آینده رو ببینم شک نکنید داره دروغ میگه

تو رو خدا پیش این افراد به ظاهر پیشگو و دعانویس نرید که فقط زندگیتون رو نابود می کنید.