2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه رنگی بخرم خوش سلیقه ها+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه الان والان(مداهای پفی بالای پرده ) از مد افتاده استارتر ساده یه دکور مخمل بزن 

تک رنگ یاسی 

رنگ کمدت هم تو عکس انگار سفید و قهوه ای سوخته اس! بنفش من نمی بینم 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
دیگه الان والان(مداهای پفی بالای پرده ) از مد افتاده استارتر ساده یه دکور مخمل بزن  تک رنگ یاس ...

سلیقه ایه دیگه 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
سلیقه ایه دیگه 

حق داری 

من بیشتر ساده میپسندم   

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
پرده سبز خوب نیست مثل اتاق عمل میشه.. من رشتم گرافیک بوده عزیزم هرچی فکرشو میکنم فقط یاسی و بنفش به ...

رشته گرافیکی باید خوب بدونی که دایره رنگ داریم هزار تا تناژ رنگ سبز 

من معماری داخلی خوندمو کار کردم سبز هم انتخاب مناسبیه اگه درست رنگش انتخاب بشه