2777
2789
مرسی عزیزم از دعای قشنگت 

فدات 😘. من قصد نداشتم خدایی نکرده دل سردت کنم عزیزم اینا رو گفتم که خودت یکم بری دنبالش و مطالعه کنی قطعا برای هر خانم لازمه که بدونه منم واقعا هیچی نمیدونستم و خیلی اذیت شدم اما بعدا رفتم دنبالش و چند تا کتاب و مقاله خوندم الانم اطلاعاتم و بردم بالا و خیلی بدردم میخوره وقتی چیزی رو نمیدونی سردر گم میشی و واقعا اذیت میشی مرتب از این دکتر به اون دکتر اما اگه اطلاعات داشته باشی با اعتماد بنفس کامل میری دنبالش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات 😘. من قصد نداشتم خدایی نکرده دل سردت کنم عزیزم اینا رو گفتم که خودت یکم بری دنبالش و مطالعه کن ...

نه عزیزم من ناراحت نشدم توکل به خدا دیگه خودم از دکتر رفتن خسته شدم اینم اگه سقط بشه هم مهم نیست 

من دو تا بارداری پوچ داشتم مال من هیچکدوم سقط نشد تا هفته نه هم رفتم ساک بدون جنین این و هم بگم که همچنان رشد میکرد هر روز اینقد شکمم بزرگ بود فک میکردن ۶ ماهه ام هر دو با دارو سقط کردم و بعد هم کورتاژ سر اولی خودم و خیلی اذیت کردم اما دومی نه گفتم حتما قسمت این بوده 

اگه ساک حاملگی اندازه و شکلش منظم باشه احتمالا مشکل از همسرت باشه بارداری پوچ نباید از سه تا بیشتر بشه خیلی احتمالش ضعیفه تکرار بشه و اگه بشه دیگه مشکل از جای دیگه است

من تجربه کردم خیلی خوب بود. طب سنتی بم گفت اینو

اره به ملین قلب هست قطعا اینجوریه اما باعث تشکیل قلب نمیشه طب سنتی که من خودمم باورش دارم طب مکمل هست باید در کنار طب کلاسیک استفاده بشه خیلی از بیماری ها نیاز به درمان شیمیایی دارن 

خانم ها با نهایت احترام لطفا  یکم مطالعه کنید تغذیه یه اصل هست توی زندگی اما بعضی چیزا ربطی به ...

نه عزیزم

تغذیه تاثیرداره خیلی هم تاثیرداره

دوست خودمن تا هفته هشت ضریان قلب جنینو ندیدن گفتن باید سقط بشه ولی دوستم گوش نکرد به حرف دکترش و

رفت پیش متخصص طب سنتی بهش گفت مویز و بادام و انجیر و زیتون و شیره انگورو به بخوره دوهفته بعد صدای قلبو شنیدن الان دخترش سه ماهشه اگه قرار بود گوش.کنه به حرف دکترش.باید سقطش میکرد و الان دخترشو نداشت

همه چی این علم پزشکی رایج نیست

خیلی جاها این علم کم میاره و واقعا طب سنتی به دادش میرسه

البته منظورم طب سنتی معتبرهست ک ادم پیش متخصص طب سنتی زیرنظز انجمن طب سنتی بره نه هر پزشک نمایی

نه عزیزم من ناراحت نشدم توکل به خدا دیگه خودم از دکتر رفتن خسته شدم اینم اگه سقط بشه هم مهم نیست&nbs ...

قطعا شما هم باردار میشی و یه بچه سالم بدنیا میاری خودت و اصلا ناراحت نکن اینقد علم پیشرفت کرده که دیگه چیزی به اسم ناباروری معنا نداره شما که مشکل باروری نداری اون مساله قلب هم قابل درمان هست تمام افرادی که بارداری پوچ داشتن بالاخره بعد چند تا سقط یه بارداری موفق رو تجربه کردن فقط باید صبر داشته باشی هر زمان قسمت بود خدا خودش بهتون بچه میده اصلا نگران نباش

۱۸ روز بعد از لقاح قلب شروع به تپیدن میکنه،ولی دیرتر تشخیص داده میشه توسط سونو،پس هر کاری بعد از این زمان تاثیری نداره

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه