2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😳😳😳😳 چه ربطی داره به غذا . از هنون اول که نطفه تشکیل میشه قلب هم تشکیل میشه اما اینقدر ضربان ضعیفه که شنیده نمیشه اگه بهتون گفتن قلب تشکیل نشده زبطی به تغذیه نداره لارداری پوچ هست یه اختلال ژنتیکی

اسید فولیک بخور روزی یدونه

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

خانم ها با نهایت احترام لطفا  یکم مطالعه کنید تغذیه یه اصل هست توی زندگی اما بعضی چیزا ربطی به تغذیه نداره علم پزشکی رو زیر سوال میبرین با این حرفا شده قضیه ماه گرفتگی یعنی هنوز توی این نسل بر این باورن که ماه میگیره نرن بیرون😭😭😭😭 نمیان دلیل و پیدا کنن جلوگیری کنن 

شنیدم چیزای مقوی تاثیر داره .نگو عزیزم اینقدر راحت که پوچ 

تغذیه مهمه تو بارداری قطعا ولی دیگه اینجوری نیست که یه چیزی بخوری قلب تشکیل بشه اما شنیده شدن ضربان قلب هم یه زمانی داره تا هفته ۸ باید شنیده بشه من خودم دو تا بارداری پوچ داشتم امیدوارم شما مشکلی نداشته باشی و صدای قلب جنین شنیده بشه این و از ته دل واستون ارزو میکنم 😘 

شما هفته چندمی بهتون پزشک چی گفته؟

من طبق پریودی باید هفت هفته باشم ولی پنج هفته رو نشون داد دکتر گفت احتمالا خونریزی میکنی و اینم میشع سقط سومت گفت سه هفته دیگه صبر کن اگه سقط نشد بیا. من ناخاسته حامله شدم اخه سقط میکنم. گفت فقط یک ساک حاملگی بدون قلب میبینم