یه چیزه کاملا طبیعیه چون دفعه اولش اضطراب جدایی داره کم کم به محیط مهد عادت میکنه ولی شما باید چندروزی اول که میرید توی مهد بمونی و کمکم به مرور دیگه وای نستی
آره بخداافسردگی گرفتم از بس سه روزه حرص میخورم تو روقران دعاکن واسم خسته شدم امروز میخوام بزارم گریه ...
بهترین کارو میکنی خودش آروم میشه کم کم بچه های دیگرو میبینه بچه هایی مثل شما خیلی زیادن و بعدش که به مهد عادت میکنن دوست ندارن دیگه برن خونه خودشون نگران نباشدرست میشه 🌹
به نظرم بفرست کلاس ورزشی تا انرژیش تخلبه بسه و زیاد بهش گیر نده و وقتی گریه میکنه فقط یکبار بهش بگو کارش درس نیس و کلا بی خیالش شو تا بفهمه با لجبازی کاری پیش نمیره یکم سخته ولی ارزششو داره حداقل رفتلرش دزس میشه
فقط حساسیت بهش نشون نده. اگه با کس دیگه بفرستیش بهتره. وقتی رسیدید حتی اگر گریه میکرد شما مهد رو ترک کنید. یه مدت تحمل کنید عااالی میشه. کادوهای کوچیکی که دوست داره رو بگیر بده مربیش بهش بده. اگر توی کلاسش دوستی داره که میتونی باهاش بیرون از مهد در ارتباط باشی با هم ببرشون پارک تا زود تر صمینی بشن. خیلی مهمه توی این دوره اخلاقت باهاش خیییلی خوب باشه با لبخند بیدارش کن شب با لبخند و قربون صدقه بخوابونش. خیالشو راحت کن که اندازه همیشه عاشقشی
فقط حساسیت بهش نشون نده. اگه با کس دیگه بفرستیش بهتره. وقتی رسیدید حتی اگر گریه میکرد شما مهد رو ترک ...
خیلی نا امیدم شوهرم که نگو ازبس حرص میخوره میترسم نمونه روز اول موند روز دوم گریه کرد رفتم پیشش روز سوم تو بغلم نشست بنظر خودم کارم اشتباه بود موندم مهد چون روز دوم رفتم روز بعدش عادت کرد گفت باید بمونی پیشم پدرشوهرم امروز بهم حرف زد گفت پس چرا الکی وسیله خریدید باید بره
من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....