2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم مشکل تو را داشتم طوری که با هیچ دارویی درمان نمی شدم. یا خیلی زود دوباره عفونتم برمیگشت. تنها راهی که منو خوب کرد عسل بود. عسل رو با یه کم آب رقیق کردم و تزریق کردم تو واژنم . مثل آب روی آتیش. باورت میشه دیگه عفونت نگرفتم؟ به همه هم اینو توصیه می کنم. فقط عسل

منمددرگیرم چندروز پیش تست پاپ اسمیر دادم جوابش هیچ مشکلی نداشت دکتر گفت از قرص مترونیدازول هم خودت بخور هم شوهرت احتمالا از اون گرفتی اینم از شوهر بهش گفتم بنده خدا حرف نزد گفت باشه میخورم یه بسته تو جیبش گذاشته روزی یه دونه میخوره

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
مشکل اینه که به کاندوم حساسیت دارم تا کاندوم استفاده میکنم بدتر میشم 

عزیزدلم بایدکاندوم مخصوص ضدالتهاب بگیری نه معمولی من اصلاهیچ جورشواستفاده نکردم دیشب ساعت ۷تا۱۰دکتربودم متخصص صبحم رفتم ازمایش کشت ادراروخون

حالاساعت۲بایدبرم سونودیگه خسته شدم هرماه دکترم دیگه گفت دیشب التهاب داری وفقط وفقط کاندوم ضدالتهاب بدون اون نبایدرابطه داشته باشی😩😩

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    
شما التهاب داری سوزشم میگیری؟ دکتر چه داروی بهتون داد

هوووووووعه این پست مال یک سال پیشه

اره التهاب داشتم دارودادانتی بیوتیک وپمادواینا

شمااگه التهاب داری بایدبری پیش دکتر

چون ممکنه زخم داشته باشی منم داشتم منجمدکردم

برومعاینه شو

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم