بله مادرهم بایدمسولیت پذیرباشه هم عاشق باشه اما به نظرم ضرورت چرا به نظرم اینکه ادم ب ...
اگه اینطوری باشه که بله !!!! معلومه که عالیه..ولی همه اینجوری نیستن..همه هم نظر نیستن..هر کسی دلایل خودشو داره برای بچه داشتن یا نداشتن..لزوما همه مثل من یا شما فکر نمی کنن...یکی دلش بچه میخاد و یکی دیگه نمیخاد..☺
دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو مشاور کمکت میکنه ولی اول باید با شوهرت حرف بزنی بهش بگی فعلا نمیتونی مسئولیت بچه رو قبول کنی
نمی دونم این شوهرا چرا انقد بچه بچه میکنن...تمام زحمت بچه با مادرشه اونوقت شوهرا گیر میدن واسه بچه دار شدن !!! یعنی کاش یکی پیدا میشد از خلقت این مردها سردر میاورد!
من نیلیا رو دیدم مرده بچه میخواسته بعد حتی تو خوابوندن بچه کمک مادر نکرده،اصن وضعیت مالیتون تو این ش ...
آره دیگه خب...منم همینو میگم...زحمتش واسه مادره و غر زدناش واسه پدر..!!!! از نظر مالی مشکلی نداریم...ولی در کل اعصاب نداریم..شوهرم از خودم کم حوصله تر و تنبل تره