2777
2789
عنوان

کیا اصلا بچه دار نشدن ودارن زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2960 بازدید | 46 پست

من ی دوست دارم..دوران دانشگاه باهم دوست بودیم..اونموقع ازدواج کرد..باشوهرش توافق کردن که کلا بچه دارنشن..زندگی خیلییی خوب وآرومی دارن..کمال گرابود دوستم..میگفت توایران نمیخوام بچه داربشم..بچه باید تمام شرایط رفاهی واجتماعی و..مهیاباشه که اینجانیست..بچه روبدبخت نمیکنم توایران

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بله مادرهم بایدمسولیت پذیرباشه هم عاشق باشه  اما به نظرم ضرورت چرا   به نظرم اینکه ادم ب ...

اگه اینطوری باشه که بله !!!! معلومه که عالیه..ولی همه اینجوری نیستن..همه هم نظر نیستن..هر کسی دلایل خودشو داره برای بچه داشتن یا نداشتن..لزوما همه مثل من یا شما فکر نمی کنن...یکی دلش بچه میخاد و یکی دیگه نمیخاد..☺

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا...انقد صحبت کردم باهاشون...هر چی میگم زندگی خودمه...دخالت نکنید ..انگار نه انگار..تازه ضرب ا ...

نگووووو تا کی بهت وقت دادن؟شوهرت پشتت نیست؟

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
سلام..نمی تونم ...آدم با حوصله ای نیستم اصلا...ازون دسته زن هایی که صب تا شب با بچه زحمت بکشه هرگز ن ...

منم اخلاقم مثل شماست..ولی ی پسردارم ودیگه هرگز بچه نمییخواییم..منم واقعا حوصله ندارم..پسرم یا تومهده یا پیش مامانم..خودمم شاغلم..خودمم همش فکرم درگیره آینده پسرمه..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
نگووووو تا کی بهت وقت دادن؟شوهرت پشتت نیست؟

والا بخدا...پدر و مادرم که میگن هر چی زودتربهتر..البته مامانم زیاد اصرار نداره..بیشتر بابام اصرار میکنه...شوهرمم که هز خداشه بچه داشته باشه..😐

منم اخلاقم مثل شماست..ولی ی پسردارم ودیگه هرگز بچه نمییخواییم..منم واقعا حوصله ندارم..پسرم یا تومهده ...

باز شما شاغلی..من شاغل هم نیستم اما واقعا حوصله خودمم ندارم..چ برسه به بچه 😐😐😐..اصلا تو تمام عمرم با بچه ها رابطه خوبی نداشتم

والا بخدا...پدر و مادرم که میگن هر چی زودتربهتر..البته مامانم زیاد اصرار نداره..بیشتر بابام اصرار می ...

یه تصمیمی بگیر که دیگه گیر ندن من اوایل مامانم اینا خیلی میگفتن ولی تصمیم گرفتم کنکور بدم الان میبینن دارم درس میخونم چیزی نمیگن هردفعه هم بحث بچه میشه میگم نمیخوام ناراحتم میخوان بشن عیب نداره

یه تصمیمی بگیر که دیگه گیر ندن من اوایل مامانم اینا خیلی میگفتن ولی تصمیم گرفتم کنکور بدم الان میبین ...

خوب کاری کردی آفرین...ولی من واقعا نمی دونم چه بهانه ای باید بیارم..

خوب کاری کردی آفرین...ولی من واقعا نمی دونم چه بهانه ای باید بیارم..

برو مشاور کمکت میکنه ولی اول باید با شوهرت حرف بزنی بهش بگی فعلا نمیتونی مسئولیت بچه رو قبول کنی

برو مشاور کمکت میکنه ولی اول باید با شوهرت حرف بزنی بهش بگی فعلا نمیتونی مسئولیت بچه رو قبول کنی

نمی دونم این شوهرا چرا انقد بچه بچه میکنن...تمام زحمت بچه با مادرشه اونوقت شوهرا گیر میدن واسه بچه دار شدن !!! یعنی کاش یکی پیدا میشد از خلقت این مردها سردر میاورد!

نمی دونم این شوهرا چرا انقد بچه بچه میکنن...تمام زحمت بچه با مادرشه اونوقت شوهرا گیر میدن واسه بچه د ...

من نیلیا رو دیدم مرده بچه میخواسته بعد حتی تو خوابوندن بچه کمک مادر نکرده،اصن وضعیت مالیتون تو این شرایط جوری هست که بچه بیارید؟

من نیلیا رو دیدم مرده بچه میخواسته بعد حتی تو خوابوندن بچه کمک مادر نکرده،اصن وضعیت مالیتون تو این ش ...

آره دیگه خب...منم همینو میگم...زحمتش واسه مادره و غر زدناش واسه پدر..!!!! از نظر مالی مشکلی نداریم...ولی در کل اعصاب نداریم..شوهرم از خودم کم حوصله تر و تنبل تره

ما تا الان که بچه دار نشدیم           داریم زندگی میکنیم.

شایدم اصلا بچه دار نشیم        بازم داریم زندگی میکنیم.

کلا چاره ای نداریم                   بازم داریم زندگی میکنیم.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
آره دیگه خب...منم همینو میگم...زحمتش واسه مادره و غر زدناش واسه پدر..!!!! از نظر مالی مشکلی نداریم.. ...

اووووه په راه سختی در پیش داری😟